Sunday, August 1, 2010

ENTRY TERTUNGGAK - PART 1 (KHAMIS)

DAY: THURSDAY
DATE: 29th JULY 2010

lebih kurang pkol 7.05 petang fy sampai kat rumah..abis je lab pkol 5 lebih trus kitaorg gerak balik kuantan..fy tumpang kawan fy, farha..nsib baekla dia travel kuantan-pekan tiap2 hari..boleh jgk fy sibuk2..sampai2 je kat rumah fy trus salam mama..abah xbalik lagi masa 2..and mama cakap esok pagi pkol 9 nak gerak g cameron highlands untuk pergi kenduri kawin kak ita..tp yang ni untuk belah lelaki plak ...aah sudah, ape nak pakai..wadges y ada memang da xbleh pakai da..kene beli baru ni..nasib baekla bila abah balik 2 abah ajk kuar sbb nk cuci kereta..smpatla fy pegi mall jap..

lepas magrib fy terus siap2..sementare tunggu abah siap macam biasa fy pergi menyibuk kat bilik abg..sempatla fy kubar2 brg abg..sekali 2, mse fy bukak almari abg, fy jmpe teddy bear...besar plak 2..penat fy wat muka seposen tp abg ckp 2 utk gf dia..so jgn harapla..sbbkan didatangi secebis jeles, fy pon bawak teddy bear 2 lari masok bilik mama n snap pic..hehe..gf abg jgn marah ye..pinjam kejap je..=]

fy dengan teddy bear pinjam..(^_^)

abg fy dengan muka gatalnya..ada sesape nak?hahaha

msa fy sampai kat mall da dekat pkol 9 da..fy trus tarik adik pegi vincci untuk cari wedges..fy sangatla minat wedges tp payah nk jumpe y bekenan kat hati ni...lg plak kt kuantan xbyk pilihan, sabo jela..dalam pada 2, jumpe jgk fy ngn satu wedges ni, kaler dia elok2 je masuk ngn kaler bju n seluar y fy tgh pakai time 2..terus fy mintak size 5..tp amoi 2 cakap da abis stok..fy mintak plak size 6..dia kata ada, so fy 2ngula...

after 5minit dia kuar dengan membawa sebuah kotak..fy da tersenyum2 da..tapi bila dia bukak je kotak 2 terus fy rasa down, nak tau knape? sebab ada sebelah je dalam 2..means sebelah lagi display punya..nak xnk fy try jgkla pkai..size da ok da tp yang display 2 da longgar..bila fy cek2 balik ada rosak kit da pada wedges 2..tawar hati nak beli, fy pon trus blah..langsung xbeli ape2..dalam hati fy, fy tawakkal je la pakai kasut lama..huhuhu..to be continue~~

wedges ini sangat cantik..=[

10 comments :

  1. cubelah cri di tmpt lain pasti ade!

    ReplyDelete
  2. cantik wedges tu. xpe,patah tumbuh hilang berganti. huhu. em duk phg jugak eh? area mne?

    ReplyDelete
  3. Uruchimaru @ kf: time 2 xsmpat d ank pergi tmpat laen..huhu

    ReplyDelete
  4. Siti: yup..fy ddk kt kuantan..siti ddk mne?

    ReplyDelete
  5. sizukaDeboss: jika begitu sila belikan akak 1 ea..hehe

    ReplyDelete
  6. beshnye dpt teddy besar mcm tu...
    hehehe..

    lawa la wdges tu...
    tp syg kan,da xley bl lak..:(

    ReplyDelete
  7. sayang nye tak dapat beli huhu(turut beras dukacita di situ)

    ReplyDelete
  8. comeynyrrr..teddy bear ituu..hehe

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)