Wednesday, July 28, 2010

CERITA TENTANG BANNER

Sorry Myspace Comments

mula2 sekali fy nk mintak maaf kepada mana-mana pihak y terasa dengan fy berkenaan dengan isu banner y tidak dipaparkan selepas banner xchange dijalankan..bukannye fy xnk paparkan baner korang, sebenarnye banner korang da je kt blog fy, tp tersorok sikit..semua banner2 2 fy simpan kat tab laen untuk elakkn kelembapan loading blog fy..fy akui cara ni membuatkan org laen xnmpk banner2 kawan2 fy, kalau nak tengok korang kene klik kat tab 2..jadi banyak keje sikitla..


mungkin sebab 2 ada y salah faham ingat fy xsudi nak letak banner korang kat blog fy..yela, susah2 korang letak banner fy kat blog masing2, fy plak xbalas kebaikan korang..last2 ada y kecik ati and delete fy dr blog korang..sorry sangat2..untuk itu, sepetang hari ni fy abiskan masa untuk copy paste link banner and update mane2 y da tukar 2..lepas 2 fy pon letak semua link2 2 kat homapage blog fy..

tapi sayangnya, semasa aktiviti ni dijalankan, internet macam hampeh and ntah macamne ada link banner y hilang..fy pon xtau macam mana nak buat untuk trace balik link-link 2..fy harap pada mana2 y ada letak banner fy kat blog korang, bolehla cek ada or xde banner korang kat sini..kalu xde sila la bgtau..kadang2 fy xprasan ada org xchange banner sebab fy pon da jarang2 online..akhir kata, terima la salam kemaafan dari fy...semoga persahabatan blogger2 berpanjangan dan kepada sesiapa y nak xchange banner boleh la berbuat demikian ye..thanx semua sebab sudi baca.. =]

p/s:: tab BaNNeR telah pon didelete sewaktu post ini dibuat..=]

7 comments :

  1. lionteen xde wat banner pun...
    sbb blog xpemes pun..hehe

    ReplyDelete
  2. Salam.
    Banner takde takper.
    Exchanges link pun ok juga~ :D

    ReplyDelete
  3. ex-change banner ni apebeNder?.. sori, sy budak baru belajar...

    ReplyDelete
  4. ex-change banner tu apebende?

    ReplyDelete
  5. lionteen: hehe..fy wat banner untuk aktifkn blog je..

    ReplyDelete
  6. hafidz: buleh..jnji bleh wat bw kn?

    ReplyDelete
  7. raf: xchange banner ni aktiviti menepek banner blogger laen kt blog kita untuk memudahkan aktiviti bw..di samping 2 bleh promote blog..=]

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)