Wednesday, July 7, 2010

YouThSaYs : DuiT Da MaSuK

bertimpa-timpa berita gembira masuk..pg td dpt i-phone [semoga korang da hilang tension], mlm ni youthsays plak memberi khabar gembira..lebih krg pkol 8 td fy bukak email..ada message dari ys bgtau y diaorg da masukan duit fy..salah satu kelebihan ys, kita boleh pilih samada nak diaorg transfer dalam bank or nak cek..xnak susahkan diri sendiri, fy pon mintakla diaorg bank-in je..xdekla sampai sebulan..

agak-agak brapa fy dapat? alhamdulillah, cukup untuk wat belanja beli barang persediaan untuk sambung belajar..lega rasanya, sebab ptptn pon xmasuk lagi..fy daftar ys da lama tp amik masa jugak nak aktif..lagipun masa mula2 fy join, xde orang nak ajar..so ys memang xaktif, buat pon gitu2 je..sampaila satu masa 2, tiba2 datang semangat nak try n error..promote ads kt blg dan sebagainya..alhamdulillah, inila hasil y fy dapat..


lepas 2 fy pon ape lagi, terus bukak maybank2u.com.my untuk cek..sah!! memang duit 2 da masuk..fy pon cepat2 la message sedara fy untuk ON kan balik planning kitaorg y tercancel semalam..sekarang fy 2ngu cek nuff plak..emm, lambat g kot nk xsampai..sabar ye..sesiapa nak join ys bleh klik kat bawah ok? lepas 2 bolehla trus sign up..thnx sebab sudi baca..

34 comments :

  1. tahniah!! ni 1st cashout ke?

    ReplyDelete
  2. Wah,dpt wit dh.. bestnye.. huhu

    ReplyDelete
  3. uikk . byknye dpt ys . hee ~

    ReplyDelete
  4. shiyda: alhamdulillah..moga2 dimurahkan lagi rezki saya..=]

    ReplyDelete
  5. tahnia..tahnia...boleh belanja saya sudah,..heheh....ei,amcm nak earn point dalm ys neh??and amcm you boleh dapat banyak ringit Malaysia tuh??eheh

    ReplyDelete
  6. xpe ke at the same time ade nuff n youthsays ni???

    nway, tahniah yer!! dh boleh shopping tu ;)

    ReplyDelete
  7. wahhh..bestnye...ys ni cam nuffnang jugak ker?huhu..

    ReplyDelete
  8. Fane Davis: nk earn point dgn promote link ads..dulu fy letak link ys kt blog n mintak org klik kn..kdg2 promote mde blogging..tgk la pd keadaan..hehe

    ReplyDelete
  9. zaza: buleh aje..fy ada innity. mangga ad, ys n nuff skali..t pkene korban glitterati la...haha

    ReplyDelete
  10. sarah shafie" alhamdulillah, adala kit2..=]

    ReplyDelete
  11. b.E.L.L.e: lebih kurg la, cume ys cara iklan dia len kit n sume org mmg dikira 20sen per klik..xdekla berstatus2 mcm nuff ni..

    ReplyDelete
  12. berapa minimum amount ys ni baru die bg cash out?

    ReplyDelete
  13. congrats fy...nnt leh tolong akak plak! hehe :)

    ReplyDelete
  14. banyak nya..tahniah2..x nk share dgn mijie..emm nnti boleh gtau rahsia dia kan..:)

    ReplyDelete
  15. macam mana cara promote paling berkesan ys nie ek..hihi..baru join pagi td nie..n de blogger kate kalo letak link kt shoutmix or shoutbox..ys akan tarik semua poin n income kite..p buat gak nie..haha.so..mcm mane nk promote nie..hihi..

    ReplyDelete
  16. wah
    kamu sangat hebat
    saya mungkin bertahun lagi baru dapat cash out
    huhu
    sadis sungguh
    bolehla kongsi kan
    hehe

    ReplyDelete
  17. eszol: sama mcm nuff, rm50 shj..

    ReplyDelete
  18. Rina (◕‿◕)✿:tmbh kosong kt blkg 2 pastu mst jd 200..hehe

    ReplyDelete
  19. Mijie: I.Allah fy bgtau nnt..hehe

    ReplyDelete
  20. InsanBiasa: malam karang fy bgtau cmne nk wat..kalu larat..hehe baru balik dr tgk predator ni..=]

    ReplyDelete
  21. En iLham: xdekla habat mne, tgh blajar jgk ni..

    ReplyDelete
  22. beshnyeee...

    lionteen hr tu wat nuff x naik2 pun...
    last2 wat mangga...
    ni nga tggu hasil mangga tu mcm ne lak..
    huhu

    ReplyDelete
  23. lionteen: 2la..fy pon tgh 2ngu mangga ads jgk ni..sabor2 la ye..

    ReplyDelete
  24. wow! saya pun ada gak YS, tapi tak berapa aktiv...hehehe

    ReplyDelete
  25. zahidah dihaz: aktifkn diri anda!!

    ReplyDelete
  26. congratz fy ^^
    byk ar dpt.. semua tu aktiviti Ys brapa bulan tu?!

    ReplyDelete
  27. caliph shuriken: 3bulan..hehe..slow kit..

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)