Wednesday, July 7, 2010

DAPAT I-PHONE!! Thnx...!!

waaa....excitednye fy..xpasal-pasal arini dapat i-phone..padahalnya besday fy jatuh ari jumaat ni, tp xtaula macamana ada orang ley terkasi awal plak..1st time dalam hidup fy dapat adiah mahal macam ni..terharu sangat sampai trus fy wat entry baru kat blog kesayangan fy ni..tenkiu2 kepada orang y sudi bg fy i-phone ni..

ceritanya macam ni, tadi masa fy tengah syok wat BW promote tab baru blog ni, iaitu youthsays [sila tengok kat header] , tanpa disangka-sangka sebuah pop-up window telah keluar..beria-ia dia nak kasi fy hadiah fy pon amik la..da amik fy pon taruk kat entry ni..nila dia mesage 2..

hahaha...harapan la ada orang senang2 ati je nak kasi i-phone..agak2 korang fy klik ke kat mesage 2? tentula YA..tp fy klik sebab nk copy message 2..itu sahaja.. jangan mudah sangat nak percaya bende2 macamni..dulu pon fy penah dapat email kt yahoo cakap fy dapat $1M sebab no akaun yahoo fy terpilih sebagai no bertuah..baeknya korang? moral of the story, JANGAN PERCAYA!!

39 comments :

  1. haha
    buat penat je pecaye
    huhu

    tapi still ade dream
    okla tu

    ReplyDelete
  2. weeeehoooo.kalo dpt betul2 best gila kot:P

    ReplyDelete
  3. En iLham: penat da bermimpi..xdpt2 jgk..huhu

    ReplyDelete
  4. sizukaDeboss: zati nk kasi ke?yeay!!

    ReplyDelete
  5. ingatkan dapat bebetol td..hihi

    ReplyDelete
  6. Affan Ruslan: btol2..besepah2 iklan gini..

    ReplyDelete
  7. [CiK cAmEn]: cpt je bace ye?hehe

    ReplyDelete
  8. huhuhu..ingatkan betul2lah tadi~
    rupanye pasal ads nie..
    mmg pun..sy pun tak cayer benda2 nie.

    ReplyDelete
  9. FiRsYa MeLisSa: btol2..jan sesekali nk pecaye..fy hampir2 pecaye mse konon nk dpt 1M dulu..

    ReplyDelete
  10. hahaa...klo cemni la aina pun nakkkk!!! dah x tahan nak tukar fon baru =P

    ReplyDelete
  11. Puan aiNa Rahman: nnt beli 2 tau..bg fy satu..

    ReplyDelete
  12. lor.. kan bagus dpt iphone btol2.. ;p

    ReplyDelete
  13. heheh fy nie..semangat je.ingatkan betol2 dapat hehehe..
    tp btol la sape nak kasik free2 kan


    jom singgah blog~

    ReplyDelete
  14. fuh... ingat kan dapat betul2.. jelez gak bcae.. hehe

    ReplyDelete
  15. baru nak pecaye ade org betul² bg i-Phone kat fy :D

    ReplyDelete
  16. bersemangat farysa bke nk tgk ifon
    hehe

    ReplyDelete
  17. wah!!!
    tertipu sudah dakuU!!! huhuhuhu~~

    ReplyDelete
  18. AiDa AzRyN: amin..doa kn je la fy btol2 dapat..hehe

    ReplyDelete
  19. Joko & Jiri: kamu la bg fy..okeh?

    ReplyDelete
  20. zairie: xde niat nk bg org jeles..tp best jgk kalu btol2 jeles..=]

    ReplyDelete
  21. Eyra: mst nk tau kn mcmne nk dpt iphone free?hehe

    ReplyDelete
  22. iklan ni bersepah dh.. mula2 dulu percaya lah tp skarang tak pandanag dh iklan ni..

    ReplyDelete
  23. uiks penat je percaya fy.. uhuks

    ReplyDelete
  24. RedBoy: samela..fy pon mula2 pecaya jgk..skrg da mlas nk layan..

    ReplyDelete
  25. ~ataicha~: hehe..jgn cpt pecaya org tau..

    ReplyDelete
  26. br je nk cmburu fy dpt i fon..
    hehe..

    lionteen pun byk dpt mcm tu..
    jgn caye kan..

    ReplyDelete
  27. terkene sakali...igt betul2 dapat phone tadi.cceeett...yup.jgn caye pon.takde jalan mudah pon nak jadi senang.

    ReplyDelete
  28. mmg selalu dapat email prank camtu..
    selekeh.
    kalau kite pecaya, duit kita lak yang melayang..

    ReplyDelete
  29. huhuhuuh xush percaya lah mende2 mcm nie.. skali click kang xpasal2 mende lain kua.. naya je.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  30. owh diorg nk bg 1M ek.. sy diorg ckp dpt 15M.. gila apa x knal tiba2 nk bg byk tu :p

    ReplyDelete
  31. hoh.. yela.. inat btul fy dpt.. iphone tue.. cehh!

    ReplyDelete
  32. lionteen: xbaek cemburu2 tau..hehe=]

    ReplyDelete
  33. Zulfahmi Abidin: baru sekali, esok2 kene lg..nak?

    ReplyDelete
  34. noor afzan: 2la psal..mintak details segala..over sgt...

    ReplyDelete
  35. ✿Lovillea✿: bnde ape ye y kuar? tringin plak nk tau..=p

    ReplyDelete
  36. caliph shuriken: 2la, baek mst ada mkne 2..jahat btol..

    ReplyDelete
  37. Ezad: kawal perasaan anda...jgn mrah2 ye..hehe=]

    ReplyDelete
  38. ada kawan pejabat dpt yg maxis nyer..
    sorang dpt iphone, sorang dpt BB..
    tanya boleh dpt, dia kata update profile maxis broadband kat mylunch..
    dpt free tanpa kontrak dan lain2..
    jelesnyer..jelesnyer..

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)