Thursday, July 8, 2010

PREDATORS 2010

yippi2, arini fy kuar tgk movie lagi..mula2 ingat tengok cerita knight & day tapi atas masalah2 teknikal kitaorg pon cancel..last2 kitaorg tengok cerita predators..layankan ajela..lg pon ni mungkin kali terakhit fy tgk movie untuk "BULAN JULAI" memandangkan lepas ni da tercampak kat k.pahang..wawawa...payah la nak kuar g mengeteh..=(

TITLE: PREDATORS

Rate: 3 1/2 stars

pada fy cerita 2 okla..cume slow skit..tp xmau komen lebih2 okek..lepas 2 kitaorg pon pergi makan..sebabkan arini ni fy macam ngengada kit so fy pon ajak la sedara fy 2 g makan kat secret recipe..setelah mengkaji menu selama 30 minit lamanya [tipu ok] maka inila hasilnya..

MENU: GRILLED CHICKEN WITH BBQ SAUCE


sorry ada muka fy plak, fy ingt sedara fy 2 nk amik pic makanan je, sekali ngn muka2 fy dia snap..sy lapa ok n xphotogenic plak..sebab itu picnya begitu..[sila abaikan jerawat yang sedang bersepah-sepah itu] haha..yang ni plak menu utk dia..

MENU: JAPANESE SOBA


dasat plak rupa japanese soba 2 bila dalam pic..tp jgn risau, dia makan abis..y xabis makan adalah fy sbb fy sedang berdiet..hehe..fy dalam operasi nak menguruskan bahagian2 y sensitif pd orang perempuan..orang laki pon same la..hehe...ape kitaorg wat lepas 2? g jejalan pusing2 kuantan n lepas 2 fy pulang ke rumah terchenta..thanx gjoe!!! (^_^)

22 comments :

  1. wahhh...comey nyew kak fy...bulat je mata dia..

    ReplyDelete
  2. best x movie ni? rase cm nk tgk je. eclips pun dh kuar kan.hehe

    btw, salam kenal. link exchange boleh? dh add link blog ni kat sana. :)

    ReplyDelete
  3. syaiza - chan: hehe..thnx dear..xsngka ada prg kate comel ngn jerawat gitu..=]

    ReplyDelete
  4. Eyl: buleh thnla..kalu rjin watla marathon ngn eclips trus..layan je..

    ReplyDelete
  5. eh3...owg kuantan jugeeee ke...????...

    ReplyDelete
  6. tieha ismail: yup, org kuantan b phg sejati!!hehe

    ReplyDelete
  7. stylo doh...."jerawat yg bersepah" n "menguruskn bahagian yg sensitip"....i like...

    ReplyDelete
  8. masu: aah ko..kalu bab2 2 cpt je kn nmpk?=p

    ReplyDelete
  9. sizukaDeboss:nme pon ppjoy kn?hehe

    ReplyDelete
  10. BBq tu makan kat BBQ chicken ea??

    ReplyDelete
  11. hmmmm makan tk ajak gua pun...ada masa datang kt cafe gua try our roasted chicken n beef meatballs....

    ReplyDelete
  12. faiz: xdekla..sume mkn kt secret recipe..=]

    ReplyDelete
  13. perondajaketbiru74: hehe..I.Allah fy prgi..dpt murah x?

    ReplyDelete
  14. slow ke citer predators tu? baru nak tengok

    ReplyDelete
  15. pergh.. citer tu nampak best je.. naperating skit?? adoi.. nice pic btw

    ReplyDelete
  16. Kniedaz: agak slow n xbyk aksi pon..=[

    ReplyDelete
  17. Hamzah Ian: u said so..nmpk mcm best..nmpk je la..pdhal xbrape pon..

    ReplyDelete
  18. wa kat secret recipe ade soba ek? sedap x soba die? rina teringinnn sangat nak makan soba since tgok cte jepun tu die makan soba nampak sedappp

    lapaaanyeee

    ReplyDelete
  19. Rina (◕‿◕)✿:byk sayur la tpnye.fy xmkn sdara fy y mkn..abis je..sdp la kot..hehe

    ReplyDelete
  20. ish..mesti best kan cite predator tu..esok kena tgk nie..makanan tu pun sodap..:)

    ReplyDelete
  21. Derus: predators?xbrape nk best sgtla.hehe

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)