Sunday, July 18, 2010

ShoPpiNk LaGi ::: YouR2nDsKiN

Girls Myspace Comments

hari ni fy nk wat entry pasal shopink..kalau xsilap fy, da lama da fy xwat post pasal shopink on9 kan? last skali bulan april dulu..fy tau bulan lepas pon fy ada wat post pasal pembelian secara on9 ni tp 2 lenses, fy xdekla anggap macam shopink baju..shopink baju ni sentiasa terpahat di dada tau..dengar je nak shopink, kaki ni terus menggigil..hahaha..

kali ni fy da tukat tempat untuk shopink on9.. fy da xbeli da kt blog aritu..xde ape2 masalah pon cuma nak 2ka selera..sambil-sambil 2 boleh la fy tolong promote blog shop orgkan?xknla tiap kali pon nak promote blog y sama..blog shop yang telah terpilih dan memilih adala milik ryda..blogshop ni baru lagi, so item xbanyak, but still banyak y menarik..

Powered by BannerFans.com
kenapa fy pilih blog shop ni? terus terang fy ckp, fy rasa baju2 kat sini unik dan cantik..kalau korang perasan, kebanyakan blog shop baju, msti menampilkan baju2 dari korea..fy suka je nak tengok2 tapi selalu rasa xsesuai untuk fy y bertudung..mungkin orang akan cakap, pakaila inner kalau xnak nampak seksi, tp y menjadi masalahnye,kebanyakan baju2 korea x di designkn untuk dipakai dengan inner..lepas 2 pakai plak ngn tudung..kadang-kadang memang nampak pelik..ni pendapat fy, ada y rasa sesuai, dan ada y rasa x..terpulang pada individu...

tp kat blog ni, fy suka tengok dress2 dia..cantik dan y menarik, kebanyakanya mesti ada corak bunga or daun...fy suka tengok design y mcm ni..sesuai dengan diri fy..kenapa dengan diri fy pula?hehe..ntahla..fy suka bunga kot??fy ada suka satu dress ni tp xda stok pula..last2 fy amik kemeja sbb boleh la fy pakai pegi kelas..

sape y beli kaler merah 2 memang bertuah la..fy jeles ok? ada banyak lagi baju2 y menarik dan cantik..fy ada la jgk amik pic dr blog ryda untuk tunjukkan pada semua..ada banyak pilihan warna..harga dia pon berpatutan..kalau nak tengok lagi detail, sila ke blog ryda ok?

3 comments :

  1. aik minyak dah naik ni... kena berjimat la pulokkk

    ReplyDelete
  2. lionteen xley tgk baju ni...
    wah...
    nk bl2..

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)