Saturday, July 17, 2010

MaSaLaH LiNk WidGet..

arini fy nak kongsi masalah fy dengan kawan2 blogger mengenai Mister Linky's Magical Widgets.. fy yakin kebanyakan blog mempunyai widget ini memandangkan widget ini membolehkan aktiviti link exchange dilakukan dengan lebih mudah dan ini akan membuatkan aktiviti blog walking dapat dilakukan dengan lancar..blog fy pun turut serta menggunakan widget ni..

sebelum ni, fy dapat membuat blogwalking dengan hanya membuka page blog fy dan terus klik link-link pada widget 2..tp, dalam seminggu ni fy tengok dekat column widget 2 da xde link-link blog..dan yang tinggal hanyela ni..

untuk tengok link2 tersebut, fy kene klik pd perkataan here dulu..lepas 2 barula satu tab baru keluar..dekat tab baru ni la link2 tersebut disorok..

fy xtau blogger2 laen punya macam ni ke x..tp pd fy, fy lg suka link2 ni ada dekat page blog fy..xpyah nk klik utk bukak tab baru..terus terang fy ckp, fy lagi serabut tengok dia dekat tab baru 2..mungkin sebab ada keluar pangkah2 2 y wat fy rasa rimas..rasa2, ada xcara nak wat link-link ni balik semula pada page blog fy? hope dapat tlg la..thnx..

15 comments :

  1. laa...
    red x tahu plak yg link tu jd mcm tu plak..
    sbb red x pakai pon link widget tu..
    so, red x de cdngn tuk cheq pp..
    sori bebanyak..

    ReplyDelete
  2. peanut pernah kene cam gini. erm, asenya tukar setting..~

    ReplyDelete
  3. emm kite tak pasti nk buat mcm ner fy!

    ReplyDelete
  4. RedBoy: 2la..fy pon plik nape ley jd gitu..xpela..thnx ye..

    ReplyDelete
  5. Cik Peanut: 2ka setting? setting y mne ea?sbb dia bg coding je kn?

    ReplyDelete
  6. Uruchimaru @ kf: ya ke?.. em xpela..thnx tau..

    ReplyDelete
  7. salam..
    ermmm..tak leh nak nolong
    saya pun tak guna widget ni

    ReplyDelete
  8. memang dlm sehari dua ni poblem ngan linky tu...kit epun ada poblem sama..tapi lagi best sbb satu benda pun tak kluar..malam tadi cek baru la ok...risau je kalau ilang bebetul..huhuhu

    ReplyDelete
  9. zulkbo: xpela mcm 2..thnx sbb sudi baca n komen entry ni..

    ReplyDelete
  10. RaMa2UnGU: tp fy ni problm da lama da..naek myampah plak tgk bnde alah 2..huhu

    ReplyDelete
  11. siannye...
    kite baru berjinak2 dgn linky ni...
    meh dtg blog exchange link....

    ReplyDelete
  12. xpnh bt.tgok org len rmai bt rse nk bt jgk.tetibe jd cmni dh xjd blik nk bt.ekekeke.xpe kak pp.cheers:)

    ReplyDelete
  13. sizukaDeboss: xdek mknenye nk cheers bebagai..hehe

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)