Monday, July 5, 2010

NAMA SAYA ADA!!!!

setelah berbulan-bulan menunggu dan menanti, akhirnye pengumuman y fy tunggu2 keluar jugak.. pengumuman ape y fy 2ngu ye? untuk pengetahuan semua, hampir setahun fy terpaksa berulang-alik dr gambang ke pekan..pejalanan y mengambil masa hampir 2 jam pergi dan balik memang memenatkan..nak buat macam mana, hostel dekat ump gambang manakala hampir setiap kelas dekat pekan..

sem-sem y lepas, hanya 3 kali seminggu fy kene pegi pekan..tapi, untuk sem yang akan datang, semua kelas diadakan di pekan..fy pikir, memang xlaratla nk bangun sejam ke dua jam awal semata-mata nak kejar bas pkul 7 setiap ari..tpi sekarang, memandang asrama dekat kampus pekan da siap fy sangat-sangat la berharap fy dapat penempatan dekat pekan..

penempatan baru adala terhad memandangkan buat masa sekarang cuma ada 3 blok je yang da siap..memang berebut-rebutla orang anta borang permohonan termasukla fy..dan semalam, keputusanye keluar, dan alhamdulillah, nama fy tersenarai..yeay!!

lepas ni sibukla fy nak packing barang..ada siapa2 nak tolong fy kemas barang?hehehe...

24 comments :

  1. td br kluar rayuan .
    hurmm tak dpt ;(

    ReplyDelete
  2. mahirahnazlim: da 2 dpt mne ye?

    ReplyDelete
  3. kemas? erm..
    tolong tengok nak la..
    hee~

    ReplyDelete
  4. tahniah untuk kamu yer
    hehe
    anyway template blog kamu macam saya punya pula
    hehe
    tapi saya warna ungu

    ReplyDelete
  5. thniah2..tk pyh kejar bas lg lpas n..

    ReplyDelete
  6. tahniah....pasni boley la bgn lambat...tapi camne nak gi bundle, tgk wayang, sms...adoi!!!!hahaha

    ReplyDelete
  7. bestnyerr..
    ite kat uitm melaka ni start sem ni student semester 5 kena dok luaa.ciss.

    ReplyDelete
  8. Norhayati Rostam: alala...marila hulurkn tgn kurangkan beban..meh tolong meh..

    ReplyDelete
  9. En iLham: hehe..mlas da nk pakai template vogue2..amik kt blog aje..

    ReplyDelete
  10. sarah shafie: yup, jln kaki je la kot..adeh, jauh plak rse..

    ReplyDelete
  11. Syafiq Kadiran: ko saje je provoke ak kn? xpe2...ak wat bundle sndri kt pekan..harharhar

    ReplyDelete
  12. SYAZA: lebih krg same la, tp kt ump, campur2, senior ramai ddk pekan, junior ramai ddk kuantan..hehe

    ReplyDelete
  13. nama dah naik okla tu.. nak minta kita kemaskan ke?

    ReplyDelete
  14. siannye adik...takpe..akak penah rs kesusahan dok asrama yg jauh dr kls cm adik..smua tu dugaan Allah..tahniah dah dpt asrama br =)

    ReplyDelete
  15. ada kosong lagi ke... eh kalu tak siap mesti la kosong lagik hekkk

    ReplyDelete
  16. ataicha: nak ke?fy on je..hehe

    ReplyDelete
  17. emma: thnx sis..epy sgt dpt asrama ni..=]

    ReplyDelete
  18. cemomoi: penuh dgn pekerja2 import tau..hehe

    ReplyDelete
  19. hai amirah afiqah...(from gku), klau ingat lg la..

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)