Saturday, July 3, 2010

CONTEST MATA MENAWAN

22 jun lepas, yati telah menge"tag" fy utk contest ni..punyela lama baru hari ni baru fy sempat nk wat..itu pun lepas selongkar pic album untuk cari pic y seswai..fy da target da, kalu xjumpe pic y seswai fy nk burn je tag ni..hehe..jangan marah ye yati..nasib fy jumpe 1 pic y fy rasa seswai dan tanpa berlengah-lengah lagi fy pon watla entry..


--syarat--

1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)
3. pastikan 1 gambar je taw..
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.
7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :)

ini la dia pic fy y telah terpilih..hehe...
ucap tahniah pada pic ini..tibe..


dan ini plak orang2 y terpilih untuk wat contest ni..
jgn lupa letak fy sebagai referral ok?
  1. eyka
  2. mashi

27 comments :

  1. ♥PrinCeSs KellY Eun♥: thnx..=]

    ReplyDelete
  2. wah...
    cntik2...
    gud luck tau:)

    ReplyDelete
  3. gud luck fy..nnti menang leh share kan..:)

    ReplyDelete
  4. Mijie: kalu menang nk senyap2 je..hehe

    ReplyDelete
  5. kne tag lah! yeay!!!

    cun nye la senior sorang ni... hehe

    ReplyDelete
  6. wahhh..cantiknya mata die...mesti menang ni...:)

    ReplyDelete
  7. selamat berjaya.. hehe..mata menawan tue..kih3

    ReplyDelete
  8. AiDa AzRyN: tenkiu..kamu pon chumel jgk..=]

    ReplyDelete
  9. masturah idrus: haha..jgn xwat plak tag 2..sila jgn puji sy y cpt prasan ni ok? =]

    ReplyDelete
  10. M a W a D D a H: amin..moga2 termakbullah doa 2.thnx..

    ReplyDelete
  11. wiwitttt matamu bak duri durian haha

    ReplyDelete
  12. gdluck k..sy pon mcm teringin nk join nie...nnt nk cari gmbr seswai..

    ReplyDelete
  13. miss hav0c: tajam mcm durian ke? hehe

    ReplyDelete
  14. bARdbOO: jmpotla memeriahkn acara..=]

    ReplyDelete
  15. cantik nye mate cheqppjoy :) hehe . gudluck2 !

    ReplyDelete
  16. yyunie: thnx 4 da wish dear..=]

    ReplyDelete
  17. Aty Adnan: hehe..tersipu2 malu kjp..thnx..=]

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)