Thursday, July 1, 2010

MoViE MaRaThoN

semalam punye cerita tapi hari ni baru nak kecoh..ingat semalam lepas balik dari tengok movie nak terus wat entry tp balik-balik terus buzy..mama tak da so sibuk la fy uruskan rumah & diner.. lagipun fy keluar pagi dlm pkol 11.30 dan balik lebih kurang 6.3o..haha..mmg btol2 marathon la..ni crite y fy tengok..xsuka nak komen panjang cuma bagi rate dia je..boleh?

1) 12.00 pm : The A-Team

RaTeS: 4 sTaRs


2) 3.50: ThE KaRaTe Kid

RaTeS : 3 sTaRs

terima kasih kepada sedara fy y rajin melayan fy..laen kali wat marathon lagi okay?? bulan julai ni ada ape ye cite best? sila inform fy supaya senang fy nak menyempit kat movie..hehe.. marila memeriahkan panggung wayang...okey?

30 comments :

  1. bestnya dia marathon movie
    saya tak pernah buat lagi

    ReplyDelete
  2. karate kid tu nampak cam bes je

    ReplyDelete
  3. Gempak dah tengok dah cerita ni...gempak bg 3/5 bintang..cerita dia besss la jugakkk,,ader lawak,ada aksi...bes bes jom layan

    ReplyDelete
  4. tim: sila la wat..nk lage best, wat 2 trus..pakej pai malam..hehe..

    ReplyDelete
  5. cemomoi: A-Team lg best kot..=]

    ReplyDelete
  6. Gempak BeB: crite y mne satu??? =]

    ReplyDelete
  7. uih..cam best je..sekarang tengah mood exam..lepas2 nie la kot buat moviethon..huhu

    ReplyDelete
  8. haha...best nye cite2 ni...dua2 gempak..

    ReplyDelete
  9. yer yer.. sy ada 4 dvd karate kid, prince of persian, merlin & 1 dvd cartoon shrek th new jg la..
    tp blm sempat nak tngk.. maybe this weekend. nampak kena bwt movie marathon gak la ni hoohoo

    ReplyDelete
  10. Salam tak sabar nak tgk The A team tu..nanti nak cari gak..sebab dulu kecik2 tingat Mr T dalam the a team series kat tv tu hehe..

    Karate Kid mmg best :)

    ReplyDelete
  11. MFS: lps exam enjoy puas2 la..=]

    ReplyDelete
  12. whitedaisy: fy rse karate kid 2 okla, xdekla gempak sgt..huhu

    ReplyDelete
  13. sizukaDeboss:ahaha..akak xminat twilight plak..

    ReplyDelete
  14. Jue: shrek, prince of persia, karate kid, sume fy tgk kt wyg..hahaha

    ReplyDelete
  15. Nine: best la cite the a-team, klakar pon klakar..aksi pon bleh thnan..=]

    ReplyDelete
  16. dua dua muve saye x tengok lg.sedeyy tol.

    ReplyDelete
  17. shima: esok cuti bleh la tgk..=]

    ReplyDelete
  18. Kniedaz:marathon dlm econ..hehe

    ReplyDelete
  19. lame xtgk movie. . .slain dr citer spt diatas citer pe lg yg tgh hot skrg ek. . .

    ReplyDelete
  20. karate kid xtgk lg..nk tgk!!!!

    ReplyDelete
  21. jerung darat: crite ape y hot? SITC2 la kn?

    ReplyDelete
  22. wahh btol2 marathon semalam kan..hebat2 =)

    ReplyDelete
  23. sume cite nie dah tgk... 5 bintang la.. hehe

    my recent post:
    germany argentina

    ReplyDelete
  24. i've no change to watch muvees..huhu

    ReplyDelete
  25. Fit: bkn semalam, ari rabu aritu..hehe

    ReplyDelete
  26. zairie: ye ke? pndangan org laen2 kot..hehe

    ReplyDelete
  27. ❤フィザAifi: u'll have ur time soon enough..hehe

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)