Wednesday, July 14, 2010

AwaRd FroM Effa



award dari effa

memula fy nak minta maap ngn effa sbb wat award ni lmbt sgt..da hampir seminggu jugak la delay..harap effa xmarahla ye..and terima kasih banyak2 sebab bagi award y vogue ni kat fy..hehe..

S: Suke tak award ni?
J: maunye xsuka..award blog lawa gila kot...kire nak cakap blog fy lawa la kn?

S: kamu rasa blog kamu lawa gila?
J: memang fy rsa blog fy lawa..sebab ni kan blog fy..kalau fy sndri xpuji sape lg..kn kn?

S: kamu selalu singgah di blog sape?
J: banyak jugak blog fy singgah tiap2 ari..xde bias pon..sume pon singgah..

S: beri senarai blog yg 'lawa gila' bg kamu.
puan aina
fy rasa template dia sgt simple and keseluruhan blog dia disusun dgn baek..
i like..hehe

Tag kpd org yang kamu rasa patut dapat award special nie.
itu sahaja dari fy untuk malam ni..hehe..xoxo

10 comments :

  1. omaaigoood!!!cemane leh dpt award ni..??rase cam semak je blog tu..adduuhhh terharu sungguh gue hingge menitiskan air paip ~XD
    thanx byk2 eh, CheQpPJoY ^_^

    ReplyDelete
  2. Huhu! Rasanya Blog kokus X de la lawa sgt pun.... X sangka ada yang sudi bg award... TQ bnyk2.... Jasamu dikenang... ^_^

    ReplyDelete
  3. hye morning fy..
    thanx yer for d award..
    x sangka plak dpt blog cun hehe
    nway thanx again =)

    ReplyDelete
  4. Cik Bucken: jgn nangis2 ye..hehe

    ReplyDelete
  5. She is f.A.z.A: xdek hal la.. sekadar berkongsi kn?

    ReplyDelete
  6. aiseh... lambat nak amik.. baru hari ni sempat jengah tima kasih atas ingatan nih

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)