Tuesday, July 20, 2010

InniTy : ApE LaGi La 2..

kalau korang perasan, da 2minggu iklan hijau melekat dekat blog fy..dan dalam 2 minggu tu, berapa kali je iklan hijau 2 mengeluarkan iklan-iklan tajaan..sebenarnya, fy mula apply untuk innity awal bln 6 dulu..mse 2 fy short sem n kelas pon ada 1 je..so mmg xde masalah untuk on9..

bila da 24jam on9, korg ley bayangkan la tinggi mana traffic fy tiap2 hari..nak kata hebat sangat 2 xla, tp menepati syarat2 untuk memiliki innity..innity ni payah sikit, sbb bukan boleh senang2 dapat..kene apply dulu, kalau layak baru boleh join..ni syarat2 innity.
  • Website mesti mempunyai minimum 30.000 pageview per bulan.
  • Website mesti mempunyai minimum 6,000 per bulan Pengunjung Unik.
  • Halaman-halaman Web harus kaya Kualiti Kandungan dan sering dikemaskini.
masa mula2 apply, fy xde masalah dengan syarat2 ni..tp bila da start belajar, tiap2 hari ada kelas, dari pagi sampai petang, memangla masalah besar untuk mantain kan syarat ni..dan sekarang, traffic pon memang da slow, nak update blog lagila payahnya..sedih btol..

bila da jadi macam ni, memang rasa down sangat2..da la nuff kembali merajuk..sume pon da cut2...fy pon xlarat nk berjaga semata-mata nak upkan traffic..kang mula ngantok kt kelas..setelah menimbang semua beban, so secara officialnye, fy mau buang da innity ni..bila traffic kurang, duit pon kurang..kembali la setia pd nuff..da susah baru nak cari nuff..hehe..im back bebeh..dan kepada innity, buhbye... ('_')

20 comments :

  1. Salam takpe ikutlah mana yg rasa ok. apa pun benda nie kita enjoy2 aje, kalau dapat income alhamdulillah, kalau sikit atau takde redha aje...blogging hepi2 sudah, so xdelah rasa down nak mengadap trafik blog. kadang2 ada masanya turun naik...

    saya pun kadang2 iklan kt blog tu ganti2...kalau time innity xbnyk kempen saya psg je nuff..tp xleh letak sekali sebabnya nuffnang x suka di madukan :)


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  2. bg je la sy innity tu.. hahaha

    ReplyDelete
  3. wah.hehe.memang blogger tegar nih kak pp.xpe xpe.keep it up.blog kak pp dh pemes dh skg ni:D

    ReplyDelete
  4. duit! duit! duit! ada susah takde lagi susah...

    ReplyDelete
  5. innity dapat byk x? share ngan rina pls hehehe $_$

    ReplyDelete
  6. takpeee.. teruskan ok! :D
    hebatlah kamu sebab pakai innity, kitenye blog tak layak lg kot. huhhu :)

    ReplyDelete
  7. salam ziarah malam2,dari org kampung

    ReplyDelete
  8. mcm kak yan cakap,tu je cara best nk dpt banyak dgn INNITY :)

    ReplyDelete
  9. yanmie: mcmne klau kite da xmenepati syarat2 dia..innity akan ditarik balik ke?

    ReplyDelete
  10. sop: blum lg..fy pon baru je dapat innity..

    ReplyDelete
  11. AiDa AzRyN: xsalahkn kalau cuba2..

    ReplyDelete
  12. sizukaDeboss: ya ka pemes?mne tau ni?

    ReplyDelete
  13. cemomoi: tp kalu xde lg susah kot dr time ada..hehe

    ReplyDelete
  14. Rina (◕‿◕)✿: xtau la fy..fy pon baru je lg ngn innity..=]

    ReplyDelete
  15. molmolla: time kasih..fy pon baru2 j elg..=]

    ReplyDelete
  16. Abu Luqman: rjin2la dtg sini lg ye..

    ReplyDelete
  17. DaHLia: akan fy praktikan..thnx ye..

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)