Saturday, July 24, 2010

I'm a LuckY BuYer....

ingat xminggu lepas fy ada update pasal shopink n blog shop your2ndskin milik ryda? dan ari rabu lepas parcel tu pon sampai kt rumah fy..tapi pada masa 2 fy ada kat kolej..so xbleh nk update cepat..hari ni bila fy sampai, fy trus masok bilik..tengok2 parcel 2 da bertenggek kat atas katil..bila fy bukak parcel 2, ada notes plak..mari kite mengeja sama2..

sebabkan fy ada mempromote your2ndskin dekat blog ni, ryda bukan je bagi fy free postage , tp ryda jugak ada bagi fy adiah birthday..sebenarnye 9 julai aritu besday fy y ke-22..fy pon xtau camna ryda bleh tau, tp fy memang terkejut la bila tengok ada barang tambahan dalam parcel 2..ingat ryda da tersalah bagi..hehe..yela, fy order baju je, tengok2 ada shawl plak.. =]

ape pon, fy nak ucapkan berbanyak2 terima kasih pada ryda atas ingatan tulus iklas dia..fy sangat berbesar ati atas pemberian ryda..walaupon da banyak kali fy shopink online, inila kali pertama fy dapat kejutan macam ni..fy sangat-sangat menghargai pemberian ryda ni..lepas ni bolehla fy shopink kat sini lagi..thank you very2 much ye dear..i like them very2 much..wishing u all d best with your blog shop.. (^_^) dan kepada y laen2, jempot2 la datang your2ndskin, mana tau rezeki korang plak jadi pembeli y bertuah..kn kn?

14 comments :

  1. wah!seronoknya dpt gift itu.
    Happy belated birthday ya...

    ReplyDelete
  2. Happy Belated B'day...happy sweet 22...^___________^

    ReplyDelete
  3. wahh... congrats dapat adiah.. hohoho~ bila la asada lak yg dapat adiah ea..

    err.. hepi belated birthday.. ke hari tu dah wish ea? tak ingat lak. ngeee ;P

    ReplyDelete
  4. besnye..
    dpt adiah..
    nk jgk..he2

    ReplyDelete
  5. wah...
    lawa la bj tu.
    lionteen pun ade bl 1 bj on9...
    xpky lg..
    hehehe

    ReplyDelete
  6. tahniah dek ppjoy...murah betol rezeki dak nie...selalu murah rezeki n sis nak ucapkan selamat hari jadi k :)

    ReplyDelete
  7. ♥PrinCeSs KellY Eun♥: tenkiu 4 da wish ea..

    ReplyDelete
  8. ASaDa RyutaRo: thnx asada..nk adiah dr asada jgk..!!

    ReplyDelete
  9. SyUhAdA: kalu nk nnt pegila shopink kt your2ndskin..hehe

    ReplyDelete
  10. lionteen: fy kalu da beli mst cpt2 je nk pakai..hehe

    ReplyDelete
  11. Shiela Latif: alhamdulillah..ada rezki adala..terima kasih ea sis..=]

    ReplyDelete
  12. besnyeee!

    huk3..tak wish pun lg kt fy..
    nway, hepi belated bfday!!! :D

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)