Monday, June 28, 2010

2nd WishLisT: PiNk CaR [ iN & OuT ]

impian y kedua ni boleh dikatakan mustahil..tiba-tiba je rasa nak kereta y luar and dalam dia totally pink..kalau org y xsuka pink ni, boleh berpinar mata diaorang tengok kereta pink gila-gilakan? kenapa fy rasa mustahil untuk memiliki kereta pink ni? sbb fy rasa, kalau nk buat kereta macam 2, nak beria y over sangat 2, biarla kereta 2 kereta y mahal-mahal sikit..bukan ape, alang-alang nak memuaskan ati sendiri, baik buat elok-elok..lagipun, fy mmg demand nak terlebih selalu..sumber inspirasi fy adala paris hilton yang memandu Bentley CGT y berwarna pink!! layan..







tersangat la jelez melihat gambar-gambar ni..kalu nak beli Bentley sebijik, bukan je mustahil tp kena tampar muka sendiri and cakap "jangan nk bermimpi sangat!!!" hehehe..kalau kereta lain mungkinlakan..sekian saja impian mustahil fy part-2..2ngula part 3 pulak..hehehe...sape nak kereta macam ni angkat tangan okey??

20 comments :

  1. wuiyyyooo lawo lagi model tu

    ReplyDelete
  2. cemomoi: ahahaha..laen plak y ditgknye..

    ReplyDelete
  3. gile comelll kereta ituuu!

    isk. ni yang nak modified kancil ni heheheheh! :p

    ReplyDelete
  4. waduh..pinkky sungguh bentley tu..mahal tu..

    ReplyDelete
  5. wahhh, diLaa nak pinkk jugakkk, terujaa gituuu!

    ReplyDelete
  6. Rina (◕‿◕)✿: modified cpt2..nnt upload pic biar fy y komen..hehe

    ReplyDelete
  7. ejum: dia mampu..kite tgk jela..huhu

    ReplyDelete
  8. diLa (: : n kbju pink ke kereta pink ni?hehehe

    ReplyDelete
  9. wooo. sangat jelezz woo. siod jeh paris. tahulah kaya. xyah nak tayang. huhu. sedey pulakk. haha

    ReplyDelete
  10. tp kan fy, kamal affendi cakap jgn pakai kereta yg ade jantina.. hehe..takut org senang nak serang..

    ReplyDelete
  11. dh mcm marshmallow dh tgk kete tuh...gilosss sedap !

    ReplyDelete
  12. syAzAnA: 2la psal..tp mmg dia glemer..hehe

    ReplyDelete
  13. masturah idrus: ye ke? pakai body guard la gitu..bru org tkot..

    ReplyDelete
  14. tieha ismail: mkn jgk y di ingatnye..tp mmg sdp pon..=]

    ReplyDelete
  15. cantiknya kete dy! taula kaya kn... jeles smua yg tngok!

    ReplyDelete
  16. mcm pelik je kete warne pink..hehe

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)