Saturday, May 15, 2010

contest AKU DAN MAKANAN ITU

utk entry pg ni,
fy nk cite pasal psal contest-AKU DAN MAKANAN ITU
yang fy bru je join...
nape fy sibuk nk join contest ni?
sbb memandangkn lately fy asyik upload pic fy ngn makanan..
so apelg, tunjukkn la bakat pemakan fy kt contest ni..hehehe...

*fyi fy mmg gila kentang McD...so pic nila y fy pertaruhkn..hehe
_________________________________________________________

Kalau dapat award pun ada rule
Nak join contest off course ada rule juge
Wajib ikut nih
If tak, peringkat saringan pun tak dapat agak nya hehe
Ok..jangan merepek panjang
Continue.............

First rule : Kenala jadi follower dulu kn kn ^_*

Second rule: Wat 1 post special untuk contest ni [kira promote la kan...]
Copy banner kat post tu sekali



Third rule : Hantar 1 PIC saja okey! Tak boleh lebih2..nanti pening penganjur nak pilih pemenang..and tipis gak la chances aku nak menang haha =]...pic tu juge kena single..xboleh ramai2..nnt penganjur reject plak..hehe

Ni rule yang betul2 kena highlight
PIC tu mesti dengan MAKANAN okeh!
Gelejoh cmne pun tak kisah la..

Last date: 31st May 2010
_________________________________________________________

siap suda..
mau pegi bgtau penganjur y fy da join contest dia..
hehehe
tata tutu titi..

16 comments :

  1. sedapnye dia mkn..nak cikit lewhl?

    ReplyDelete
  2. SheY PuLL: xnk bg..i kdekot kentang okeh?

    ReplyDelete
  3. lionteen lm da xmsuk cntest..skang ni se mls lak nk msuk cntest..
    gud luck ye..

    ReplyDelete
  4. hahahaha..

    gud luck!!

    sy pun mo join hari tu, tapi kena reject sbb hantar byk gambar makan. hahaha =))

    ReplyDelete
  5. mkn pe tu nak cikit bleh tak?? thanks ziarah blog akak, 4lo k dear

    ReplyDelete
  6. lionteen: fy pon sj suka2..mne tau ada rezki dptla adiah kn?hehe

    ReplyDelete
  7. ASaDa RyutaRo: waa...ada ye pnyertaan y direject?bhaya ni..hehe..awk kuat mkn ngt kot..2 jd gitu..

    ReplyDelete
  8. fana: ok..nnt fy follow akak jgk...thnx sbb sudi dtg blog fy..hehe

    ReplyDelete
  9. aisyah bet ^^ : ehh..mne ada..ni kt tc la..fy xpnh pai g pantai btu buruk..xtaula bila..huhu

    ReplyDelete
  10. cumel tol dia makan..hehehe =]

    ReplyDelete
  11. bukan setakat comei dia makan, org pun comeiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  12. Nur Hayaty: comel la sgt..da agk2 comot da 2 yaty..

    ReplyDelete
  13. Insan Jiwang: haha..comoi comot...=]

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)