Wednesday, May 12, 2010

cheqppjoy.blogspot.com Telah DiReview

di pg y indah lg permai ni, tatkala fy sdg wat2 buzy ngn latihan EMT, fy telah dikejutkn dgn 1 komen dr ayie..komen tersebut adalah y berikut...


fy pon ape lg, cpt2 bukak blog ayie ngn penuh harapan...bukak2 je trus terpmpng post ni..

wahaha...fy ape lg trus mncmpak buku EMT td ke tepi..bce2 sume y ayie tulis..starting post dia mmg wat ati ni berbunga2..tp kt ending dia mcm sdih kit sbb ayie xsuka lgu THE WONDERS - DOING THE THINGS YOU DO...alaaa...fy suka tau lagu 2...tp kalu y laen xsuka sila la pause palyer fy y ada kt bwh header fy 2..xde msalah..

ape pon, thnx 2 ayie cos sudi wat review blog fy..sgt2 tharu n sgt2 fy hargai...after all, i really2 heart my blog..n kpd teman2 blogger y laen, kalu nk ayie wat review psal blog korg, sila la bodek dia ngn giveaway atau ape2 saje..hehe..fy pon xsure cmne ayie bleh pilih blog fy tp xpela, da rezeki gamaknye..syukur sgt2...lastly, time kasih byk2 sbb ala2 promote blog fy..fy pon dgn berbesar ati mau promote blog ayie.. chill allz..

frangipani-maniac

2 comments :

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)