Thursday, November 15, 2012

Selamat Pengantin Baru Hairul & Rosazean


hari ni seorang lagi kawan fy akan melangsungkan perkahwinan..majlis akad nikah diadakan pada hari ni, Khamis 15/11/2012, kenduri pula 17/11/2012..terkilan sgt rasa sebab fy xdpt nak pergi..kebetulan ada kenduri kawen dekat Taiping..fy pon da lama xbalik kampung so mmg kene balikla..fy kenal erol sama lama dengan fy kenal bf fy..actually, fy kenal bf fy masa temankan kawan fy dating..hehe..

ingt lgi kira-kira 6 thun y lepas, masa tu fy baru sebulan mengikuti pengajian diploma fy..one day, sorg kawan fy tu ajak fy and yun teman dia dating..haha..fy pon ikot jela..kebetulan bf dia pon datang bawak kawan sorg..di pendekkn cerita, itula bf fy smpai sekarang..alhamdulillah, da 6 thun kami bersama..semoga kami akan kekal bersama hingga ke akhir hayat kami..

berbalik pada erol, jodoh dia dgn kawan fy tu xpanjang.. beberapa bulan lepas kitaorg kenal, diaorg berpisah.. but, every now and then kitaorg still jumpa..bf fy dgn erol mmg geng dari dulu lg..sepnjang fy kenal erol, beberapa kali jugak dia berkawan dgn girl lain, tp mungkin belum jodoh semuanya kecundang di tengah jalan..sian jgk fy tgk dia tp alhamdulillah hari ni, Allah dah temukan dia dgn jodoh y terbaik...

Untuk Erol dan Yan, fy doakan kalian kebahagian berpanjangan hingga ke akhir hayat.. Semoga Allah murahkan rezeki kalian dengan anak2 y soleh & solehah.. walaupon kita xdapat berjumpa hari ni, Insyaallah satu hari nanti fy akan raikan korang.. Semoga persahabatan y terjalin berkekalan untuk selamanya..Amin..

1 comment :

  1. Selamat pengantin baru..semoga kekal hingga akhir hayat

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)