Sunday, August 5, 2012

The Wedding Concept

Lamanye xupdate blog..da mcm sarang tikus da kn?? Semenjak bergelar penganggur terhormat ni bertambah xda mood plak nak menghupdate..huhu..ini pon kebetulan godek2 phone and jumpa pics kat kenduri kawen y fy hadiri beberapa bulan y lalu...

Kalau diikutkan, warna tema majlis resepsi ni memang bukan favorite fy...tapi y fy suka sangat nak share adala tema y digunakan...walaupon bukan buat dalam taman (atas jalan) tp tema gabungan garden & vintage ni sgtla menjadi..cara dia hias khemah mmg style..sygnye fy xsempat nak amik picture y dalam khemah tetamu..dapat share 3 keping picture pon jadila kn?? Heeee..just nak kongsi idea :)









Published with Blogger-droid v2.0.6

1 comment :

  1. hai..welcome back lama tak nampak..
    cantik pelamin tu.. :)
    semoga berbahagia buat pasangan pengantin dan utk fy jugak..wink wink!

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)