Friday, December 23, 2011

Kasut Angry Birds!

ketaksuban pada andry birds makin menjadi-jadi plak..lepas satu, satu produk dia kuar..y paling kite bese tgk tshirtkn? hari ni fy nak share satu barang angry birds y fy rasa sgt2 cute n comel..rasa nk beli tp mmg xpakai punyela..nnt kene sepak dek kakak ku...hehehe..layan...




cute kn? huuuu, suka sesangat..fy jumpe kasut ni kat fb..sesapa y terasa nk beli or sesaja nk ushar sila ke link y fy letak kt bawah ni..ada byk lg kasut2 y menarik diaorg jual.. ENJOY!!

6 comments :

  1. comel juga kasut angrybird ni...nak beli pakai kerja boleh ke?...hihi

    ReplyDelete
  2. wahhhh,kreatif betol lahhh.

    kasut domo takde ker?hehehe ;)

    ReplyDelete
  3. kenapa tak ada kasut katak..wawa. hehe. cumey kasut nie, kalau aida beli pun kan mmg tak pakai punya sayang pasal cute.

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)