Sunday, December 25, 2011

Alahai Restoran Ketupat...

Pic ni fy snap ari jumaat lepas..masa tu fy n adik nk pergi tuttifruiti, kebetulan kedua-dua kedai ni berdekatan..fy xsure plak berapa lama kedai ni da tutup..kdai ni ada jual variety of sate..sedap pon sedap sbb dgr cite kdai ni sub pd sate kajang...

Dekat kuantan ni, so far sate zul la y bertahan paling lama..mmg da sinonim bdr kuantan dgn sate zul..sape jela y xsuka mkn sate kn?? Ayam, kambing, lembu, arnab, rusa, sebut je...kalau ada rezeki dptla mkn kt sate terminal zul..

Fy pernah beberapa kali mkn kt ketupat ni...tgk pd sambutan mmg menggalakkn...sit penuh memanjang...quite pelik la nape kdai ni nk dijual..kalau nk kata relocated xda plak tmpal notis pelan baru ke ape...sygla..hilang satu lg tmpt leparking n nomnomnom kt kuantan..nnt kite tgkla kdai ape plak y buka ganti ketupat...huu..kt bawah ni ada link entry fy wat masa mkn kt ketupat several months ago..kalau rjin layankn ye..heee..


Published with Blogger-droid v2.0.2

2 comments :

  1. tak pernah pun try kat kedai tu..dh tutup plak eh...jarang g area sana..

    ReplyDelete
  2. Satay Kajang bukan lawan Satay Zul,he!he!

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)