Thursday, August 11, 2011

GA AIDILFITRI ROROS

 sila klik banner di atas untuk ke page ROS ;)

nak adiah best x sempena aidilfitri yang akan datang xlama lg ni? jom la join GA ros ni. syarat dia mudah je tp adiah dia best kot..hehe..


ape lg? marila kite sesama memeriahkan GA ni ;)

9 comments :

  1. hihi...cam nak tumpang join ga nih je:)hehehe...
    yath x bley tengok entry segmen / ga / contest nih..mesti nak menjoinkan diri sekalik...haha:)

    ReplyDelete
  2. @yayath sila join..lagi ramai lagi seronok kn?

    ReplyDelete
  3. hadiah dia comeyy hekhekehekk

    ReplyDelete
  4. wah, ramai juga yang nak join~ if nak joinn GA ros just join ok?:)

    salam kenal dari ros~ gud luck yew semua~:) hadiah dari ros simple3 jek~ cam ros jugak~ ;)

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)