Thursday, August 25, 2011

CONTEST DUIT RAYA DELICIOUS-CUPPIES!

INI ADALAH ENTRY MELEKAT SEHINGGA : 25 AUGUST 2011
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERBARU

tgk dr banner pon da boleh agak kan contest ni pasal apa..ok, bersempena dengan bulan puasa dan hari raya y akan tiba ni, Delicious Cuppies ada buat promosi..kat bawah ni ada fy letak item y di promosikan tu..


Mini Cake @ RM15
(Bekas aluminium 8X4 wt cover)

Choc Moist / Butter Cake / Choc Sponge / Red Velvet
Topping: Choc Gnch / Creamcheese / Choc Fresh Cream

Biskut Lapis Cheese @ RM25
Bekas plastik 6"X6"

Cheese Tarts & Almond Choc Tarts
(mini size - diameter 1.5inch)
min order 25pcs @ RM23

jangan kata korang, fy pon telan air liur je tgk pic2 kat atas ni..huu...kalau nak tau lebih lanjut pasal promo ni, boleh la klik banner dekat atas tu..okey? kepada peserta-peserta contest ni, ada hadiah menarik menanti anda..untuk detail pasal contest pula, sila klik link dekat bawah..all d best to all contestant ;)

9 comments :

  1. haha..blueberry cheese tart tu klo dapat jumpe stok raye nanti memang laa sedap mentekadarah..haha

    ReplyDelete
  2. cheese make me sakit perot..adehh

    ReplyDelete
  3. Cheese Tarts & Almond Choc Tarts..cop nk...hahha...sdapnya...meleleh lakk...

    ReplyDelete
  4. http://wanwidget.com
    sedap plak kuih nmpk

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)