Monday, June 6, 2011

Riang Ria Internship =) Part-2

lama fy xupdate kan? sorry banyak2 ye kepada semua y rajin singgah blog fy ni...mane tau ada y terasa sebab kunjungannya xberbalas ke, ape ke..kn? manela tau..fy sekarang ni banyak kerje dekat site..xmaula duduk ofis sangat..borink la..g site best, walaupun penat dia lebih sikit tp boleh jalan2 n xplore ilmu2 y xda dalam buku..

sememangnye, pengalaman bekerja xsama dengan apa y kite belajar dalam kelas..bila dekat site ni, selalu kene pop-kuiz..kebanyakan soalan memang xtau nak jawab ape..huhu, malu kot..sebab tu kalau nak belajar, jgn sedap nak duduk opis je..ikot diaorg g site n rasa semua bende..baru thrill..

untuk hari ni, fy nak share sikit picture time fy ikot diaorg g buat serbis kat dua tempat y berbeza..tp pada hari y samala..dekat mane? harusla dirahsiakan atas sebab2 y tertentu.. jom layan..hehe..

pasang fuse pd universal band..payah ngt nk tutup fy ketuk je gune j-hook..miahaha..

time keje pon sempat g amik gambar, xsangka plak pic jd mcmni..gurau je ni..hehe

ni dialog suka2 je tau..da penat kerje kite rehat2 kit xpe kn? hehehe

ada banyak lagi pic tapi xleh nak share sgt..save untuk wat report plak..pic kat atas ni memang xleh masuk report..hancur la jawabnye..hehe..fy akan share banyak lagi pic time intern ni..tp pic y best2 jela..kalau pic tgh serius kerje mesti korg malas nk tgk kn? kite upload pic time suka2 je..tp jgn plak ckp fy xbuat kerje ye..fy da itam da ni buat kerjer tgh panas..huhu.okies...to be continue..papai...


34 comments :

  1. uwaaaa..mcm besh je..
    nti praktikal syufa kne wt cmni jgk ye..
    hihii.. :)

    ReplyDelete
  2. huhu..budak2 ribena yang dok main kat playground tu rupanya... :)

    ReplyDelete
  3. waaahhh..buat apa kat tadika tu??

    ReplyDelete
  4. @syufaa sila la buat..mesti rasa seronok bekerje =p

    ReplyDelete
  5. @Khairil mcm tau2 je fy suka minum ribena =p

    ReplyDelete
  6. wahh,.bestnyer g site,.hehe,.mate xla kelam layu kuyu sgt kn cm duk dlm opis siap ekon tuh,.hehe,.comel la fy ni,.hehe,.

    ReplyDelete
  7. Praktikal katne nie..dengan TNB eh..macam menarik je boleh main-main..hehe

    ReplyDelete
  8. eina praktikal dulu main dlm hospital je.. xkena panas.. hihi

    ReplyDelete
  9. salam


    ayoo fy..macam tak percaya pula...tak pernah tgk lagi perempuan repair fuis2 tu.hehe.

    gempak gitu =)

    ReplyDelete
  10. @**::CIKNUURUL::** maunye xkuyu..jap g memanjat, pastu melompat..aktif gitu =p

    ReplyDelete
  11. @JAMALUDDIN ABU BAKAR xdekla..company bese2 je tp byk wat kerje under tnb =)

    ReplyDelete
  12. @dak eina cahaya matahari bagus untuk kulit..tp da byk sgt membakar kulit je la =p

    ReplyDelete
  13. @Mohamadazhan hjDesa ambik feel..baru ley jd engineer y bagus =)

    ReplyDelete
  14. semangat fy kerja panjat memanjat nih ea. baru tengok gak perempuan buat keje camni. huhu.. semoga lebih banyak pengalaman yang fy dapat. ;)

    ReplyDelete
  15. pergh.brutal oh kak pp skang nih.hebat gituhs.heeeeee.kak pp pkai tudung jenis apekah itu?comey benor.

    ReplyDelete
  16. @CheQ PP JoY

    Bagus-bagus..boleh banyak belajar tue nanti..Gud Luck ye... :-)

    ReplyDelete
  17. wahh ade boyannn laaaa
    best best

    ReplyDelete
  18. tomey la cheqpjoy maen boyan,hehe

    ReplyDelete
  19. @sizuka[Izzati] ntohla..akak pakai topi ikat2..hehe..suke2 je bg nama kn?

    ReplyDelete
  20. @zazaw2la psal, rasa nk bawak lari je =)

    ReplyDelete
  21. huhuhu..klakor la..cam kanak2 ribena..:P sweett!!

    ReplyDelete
  22. wah..fy semakin cantik...comey2...:)

    ReplyDelete
  23. hahaha .. kanak2 rebina rupanya tgh main buaian tu .. :D

    ReplyDelete
  24. riang ria abeh ni...da lama xmaen buai laju2 2.ngeh2

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)