Saturday, May 21, 2011

Layan Smooth-E ads..best giler!!

malam ni fy terlayan plak iklan pencuci muka thailand jenama smooth-E..best giler siap buat 4 part lagi..x dinafikan iklan thai byk y kreatif..msia pon jarang dapat buat iklan macam ni..kalau x caye cube layan keempat-empart bahagian iklan ni..mesti korang pon suka...

PART 1




PART 2



PART 3



PART 4



seriusly kelakar n comelkan iklan ni..xbleh blah dgn promoter dia tu..xabis-abis dgn smooth-E.. kalau ada sambungan pon best jgk ni..hahaha..layan kan je (^_^)

32 comments :

  1. haha...lawak2..lme prince x dtg sini kan..:)

    ReplyDelete
  2. @pRiNCe tenkiu sbb sudi dtg..jmpot2 la dtg selalu =)

    ReplyDelete
  3. hehe,,,

    kelakar la...senyum ja neh...;-)

    ReplyDelete
  4. hahaha. tengah mabuk nyan nyan cat skrg. virus virus XD

    ReplyDelete
  5. hahaha..lawak gle la....:)

    ReplyDelete
  6. Ehemm...dulu masa kecik2 selalu gak tengok TV Thai sbb kg tu dpt channel siam...tp skrg ni dah ada astro so selamat tinggal tv siam...mmg iklan mereka lebih menarik drp kita..cuma x faham sepatah apa pun...

    ReplyDelete
  7. ...saya suka...saya pun kongsi juga ye...nanti senang jenguklah blog saya ye...:)

    ReplyDelete
  8. @Daddy Zuki tula..nasib ads ni ada translation dia..huhu

    ReplyDelete
  9. loh...promoter dia asal lelaki juga ke dulu...?..

    ReplyDelete
  10. @Khairil haah..pakai smooth e terus jd cantik mcm perempuan asli =)

    ReplyDelete
  11. adei... org thai mmg klkr..
    y iklan listerine tu pun diorg punya gk kn? hihi

    ReplyDelete
  12. ahaa memang comel sgt mana dapat video ni ??

    ReplyDelete
  13. aahaha lawak la.. smooth e. na beli bole??

    ReplyDelete
  14. @Mohamadazhan hjDesa kn kn?mesti produk ni laku abis dekat sane..

    ReplyDelete
  15. @senyumSOYA yup, y listerine tu pon ada byk version..huhu

    ReplyDelete
  16. @puanbee jumpe time godek2 youtube..terus fy post..hehe

    ReplyDelete
  17. @dhilla nazli tula..fy pon da terlebih yakin nk beli produk ni..huhu

    ReplyDelete
  18. haha...memang lawak giler
    hihi...dah tu cute
    best giler
    sedikit sebanyak dah terpengaruh nak beli product tu. haha...
    100 Kerja Kosong Sepanjang Tahun 2011"
    Korang pernah main game ni?"

    ReplyDelete
  19. peehhhhhh! rajin gila ah upload viedo :)

    ReplyDelete
  20. la lawak la pulak aku tgk... sweet je

    http://jutawan-dinar-iraq.webs.com

    ReplyDelete
  21. @.::: Princess MOMOY :::. 2la, kalau ada jual kat msia mmg fy beli kot..huhu

    ReplyDelete
  22. @en. suhaimi sweet sgt2..buat ads cmne baru best..=)

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)