Wednesday, March 16, 2011

ALERT!!! : PESERTA GA SMILEY BAGGY

entry hari ni di tujukan khas kepada peserta GA Smiley Baggy..memandangkan esok merupakan hari terakhir sebelum GA ditutup sepenuhnya, maka hari ni fy akan mengeluarkan senarai peserta untuk GA tu..harap semua peserta dapat ambil perhatian ye..

alhamdulillah, sambutan dari rakan2 blogger memang menggalakkn..tiap2 hari ada je y join..dan fy update peserta 3,4 hari sekali je..so, kalau ada y tertunggu-tunggu fy lawat blog tu, fy minta maaf ye..sejak akhir2 ni fy memang jarang online, kalau online pon sekejap2 je..xsempat nak lawat kawan2 semua..sorry tau..

ok, berbalik kepada tajuk, fy da tambah 1 tab dekat menu bar blog ni..sila klik pada "SMILEY BAGGY CONTESTANTS" untuk lihat senarai penuh peserta..kalau perasan, ada tu fy letak *** y bermaksud penyertaan tidak lengkap..maka, tuan empunya nama sila ambil berat ye..jika syarat tidak dipatuhi, penyertaan anda akan dibatalkan..

kepada mana2 peserta y telah di approve tapi tidak tersenarai sila komen dekat entry ni ye..sbb ada y salah bagi link so fy xdapat nak lawat blog korang..sila bagi fy link entry GA korang ye..cek jugak kalau ada y fy salah letak nama ke, salah url ke..penting ye, takot korang menang fy tercontact peserta laen plak..rugi kn?

pemenang akan dicabut menggunakan random.org..so semuanya mmg bergantung pada nasib..langsung xda bias ok..buat masa ni fy xdpt lg nk follow rakan2 semua..internet dekat asrama ni sangat slow..InsyaAllah, nnt bila berpeluang, fy akan follow jugak..jangan da y terasa or kecik ati tau..ok semua..itu je buat masa ni..good luck =)

9 comments :

  1. Nama dah ade.. Minx2 luck baik.. hehehhe.. =)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah nama saya ada. mintak2 la bertuah :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah ade gak no 88 tu harap ade ong :D aminnnnnnnnn..

    p/s : beg kaler merah ok, kaler lite brown pon hoccayyyy.. uisshh berangan dahhh..

    ReplyDelete
  4. Ramainyaaa join.. Saya ada, no 57.. Harap2 ada luck =)

    ReplyDelete
  5. hanim sy no 58 hee kebetulan ...

    ReplyDelete
  6. saya tak nampak nama saya. ne saya punya link ye
    fb: ilasaleh@gmail.com

    http://mamasayanakmenang.blogspot.com/2011/02/smiley-baggy-giveaway.html

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)