Wednesday, February 9, 2011

CAPTURE THE MOMENT CONTEST

syarat-syarat penyertaan ;

1) upload SATU SAHAJA gambar anda tak kiralah seorang atau beramai2x. kalau dengan kawan-kawan lagi digalakkan.CERITA kan serba sedikit tentang gambar tersebut.nak jiwang-jiwang pun boleh lah dalam satu entry khas untuk contest ini.

2) be my follower.senang tak? :)

3) tag kepada 3 orang rakan anda & let them know bout this contest.

4)letakkan banner contest ni dan linkkan di sidebar blog anda.

5)tinggalkan link post anda di entry ini :)

6)tarikh tutup penyertaan pada 25 FEB 2011.


  1. picture diambil masa latihan teater jerjak..baju ni semuanya dibeli dekat langkawi..fy y mula2 beli sebab tu baju fy je kaler biru dan laen2 tempah dengan bani seminggu lepas fy g langkawi..kitaorg memang jnji nk pakai baju ni sama2..bila pakai memang rasa seronok pon..hati rasa hepy hidup lebih ceria..hehe..ni adalah salah satu kenangan manis sepanjang latihan jerjak sebab pementasan teater ni terpaksa dibatalkan atas sebab2 y xdapat dielakkan..sedih betul....
  2. fy follower y ke 315 ok..
  3. mereka y fy tag adalah...
harap dapat join ye..sekadar memeriahkan suasana pon xpe..tp kalau menang lg xpe..hehe..thnx pd owner contest sbb sudi wat contest ni..hehe..if ada syarat xlengkap sound2 la ye..papai...

9 comments :

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)