Thursday, December 16, 2010

GIVE AWAY IPOD SHUFFLE DARI MR COOL

satu lagi GA terhangat utk semua org sertai..kali ni hadiah dia sgt2 hot!! sebelum 2, macam besela, GA ni dianjurkan oleh Meor owner blog http://meor2u.blogspot.com/.. meor baru je berkecimpung dalam blogging maka GA ni memang bagus sebab dapat manaikkan blog meor dalam dunia blogging..kan kan? ok, ini adalah banner GA y jugak merupakan hadiah untuk direbut..check it out..


1. follower : 184
2. exchange link : 41
3. share button fb: 53
4. referral: chikako http://kesahidupsaya.blogspot.com/


referral: CheQpPJoY

untuk melihat syarat2 penyertaan, sila semak dekat blog meor:

thnx.. (^_^)


6 comments :

  1. nak wat referal 2 mcmne?..xpaham..sb xpnh join contest..sb newbies gak..br 3bln join blog

    ReplyDelete
  2. wahh... ramai nye kamu tag.. huhu...

    ReplyDelete
  3. nak join jgak la kalau mcm ni... hadiah gempak beb..

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)