Sunday, December 12, 2010

ElyaNa MeNaRi GhaiRaH ??

fy rasa mesti rmai y da tengok video ni..video seorang perempuan y mirip dengan elyana menari dalam tandas dengan aksi y dasat..ni org laki tengok ni mau xberdarah hidung? haha..fy tengok 3 kali kot, bukan sebab nk tengok dia menari tapi nak cam muka perempuan 2.memang muka 95% sebijik elyana cuma kalau dengar bahasa diaorg bercakap mcam bukan orang semenanjung kot..fy pon xsure..pe kata korang tengok n komen jgk?

CAUTION : 18 SX & SEDIAKAN TISU SBLM HIDUNG BERDARAH..
HAHAHA...



snapshot...




37 comments :

  1. macam elyana yg btol jew.
    muke nampak sama..
    nie kat mesia nie.sebab kwn dy gune bah2 tuu

    ReplyDelete
  2. betul ke dia nih..ish2..akk ni dah le rabun.takut gak nk menuduh..dosa besar tu..

    ReplyDelete
  3. ni betul la elyana,,,fifi tgok sampai habis semalam,,,last tu mmg suare elyana n mmg loghat elyana,,,pompuan2 y len tu je y macam bukan smnnjung....

    ReplyDelete
  4. hot !

    haha..ade pengalaman jadi stripper neh.

    ReplyDelete
  5. huhu..suara last tu mcm die je kan..ahha

    ReplyDelete
  6. elyana dah cakap itu bukan dia. baca sini. kesian elyana.

    http://elyananews.blogspot.com/2010/12/video-menjatuhkan-air-muka-elyana.html

    ReplyDelete
  7. ish bia betul ni , MACAM XPERCAYA :)

    ReplyDelete
  8. suara mmg sebijik sejibon.. muke pon sama.. so what we expect kan.. hmmmm

    ReplyDelete
  9. memang dia lah..!!ni time dolu2x kot..skang da kawen..da xda dah la harapnya..

    ReplyDelete
  10. isk2..mmg la kwn2 die tue cm org sbh nie..tp kan..cbe dgr suara die last2 tue..sama nie cm elyana!erm..no komen la...die je yg tau kot kan2..

    ReplyDelete
  11. mmg nampak sama lah....tpi taktahu lah...
    hot...

    ReplyDelete
  12. Gila Derhh.. Ish3.. Betul ke? Emm..emh

    ReplyDelete
  13. tgok muka sama
    dengar suara yang last pun sama
    xtahu lah ada orang muka sama cam dia
    hanya dia jer yg tahu

    ReplyDelete
  14. mak aii. mmg iras elyana pun. hadoiii

    ReplyDelete
  15. aku rasa macam ye je. suara last tu sebijik.

    ReplyDelete
  16. a'ah la..mcm sama je..tpi ni vid ble ek?

    ReplyDelete
  17. erm tapi rasanya ni org sabah.
    boleh tau dr slang dia.
    sbb sy org sabah..
    boleh knal slang cmtuh. huhu

    ReplyDelete
  18. apapun kalo dia pun tak per..tak ler malu sangat pasal buat cam tu dalam toilet...ramai orang dalam toilet perangai gitu kannn(sengau) gurlzzz..ahak2
    apapun kalu dia..cara dia berpakaian memang aku tak setuju..cara berpakaian memang cam die pun..

    ReplyDelete
  19. nyaris2 ngat elyana tadi.. HUHU.. aduih, memang pelanduk dua serupa ni.. HUHU

    ReplyDelete
  20. haish. mmg same tp agak kurus.
    emmm...

    ReplyDelete
  21. memang di le tu.. biasa la artis malaysia ni. popular di sebabkan kontroversi je... bakat tak sebesar mana pun..haha

    ReplyDelete
  22. aku rasa macam betul je dia tu tp mane la tau kot2 ade org yg sejibit same dgn dia kan. kalau betul pun x hairan lah kan. name pun artis.

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)