Monday, November 8, 2010

AbaH, RiNDu....

malam ni ati macam sedih je..tiba-tiba rasa nak balik rumah sangat-sangat..padahal baru seminggu xbalik, tapi da rasa rindu macam 4 tahun xbalik..ni semua gara-gara fy chatting dengan abah magrib tadi..abah fy y start dulu..

sedihkan starting chat kitaorg?fy rasa bersalah sangat sebab da lama xcall abah..fy sebenarnye xberapa pandai nak borak-borak dengan abah..ada rasa segan sikit..fy lagi senang kalu call mama..sebab mamakan? sama-sama perempuan, 2 rasa senang nak cerita apa2 (kecuali pasal cinta, y 2 memang sensored) hahaha...

lepas 2 fy pon tanyela abah da makan, makan ape..soalan2 berbentuk kekeluargaan gitu..hehe..nak cerita semua pon korang bukan nak baca sangat..tapi 2 la dia, chating xlama pun sebab abah nak buat kerja plak..sian abah, kat rumah pun nak wat kerja jugak..kite pon nak stdy ni, meh kite struggle sesama ye daddy..lepas 2 abah pun offline...so tamatla cerita..


fy xsabar nak abis paper rabu ni, boleh terus balik, jumpa mama & abah (abang & meme kemudian punya cerita..) paling penting, habiskan makanan dalam peti..yippi!!!

12 comments :

  1. fy memang rapat dengan family ea? sweetlah cerita awak. :) sejuk perut mak awak mengandungkan awak. hehe

    ReplyDelete
  2. fy, kiter pon sama okey..
    byk borak2 ngan mak ..

    p/s: 2moro besday abah kiter :)

    ReplyDelete
  3. siap ley chat dgn abah....bestnya..

    ReplyDelete
  4. alahai abah ade fb ekk..
    sy mmg rindu abah...nk balik tp abah xbg..=((

    ReplyDelete
  5. bapak aku tak pernah pon datang kolej aku.bapak aku tak pernah pon tanye aku okey ke tak.bapak aku tak pernah tanyer pon aku blaja mcm mane.bapak aku tak pernah kesah aku ade ke takde kat rumah.kau sangat beruntung....bersyukurlah.sayang la abah kau lebeh dari sape2 pon skrg.

    Terkini:
    1. Bende yang hebat itu berasal dari tempat yang hina
    2. Emosi Mistik Rock n Roll
    3. Kaki Belit Depan Masjid

    ReplyDelete
  6. so sweet...tibe2 gedik2 nak blk kg gak..huhu..bapak sy xde fesbuk..ade henpon jer..hehe..naseb bek ade :P

    ReplyDelete
  7. hargailah dan sayangilah mereka selagi masih ada....

    uuuwuuuuuuuu......

    kalau kera dihutan disusukan!!

    ReplyDelete
  8. alololo... comel je anak beranak ni. :)

    ReplyDelete
  9. salam..nk tnye la..cane carenya nk buat bagi view macam tu? yg view kat FB tu..aja kan.
    nak kene tekan ape?
    boleh tak gtaw nnti kat blog tim..kat shout box xpe,..tq taw
    :)

    ReplyDelete
  10. ala....rindu abah jugak..dah la.bestday abah rini..huwawwa

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)