Thursday, October 14, 2010

InniTy : SyaRaT DaFtaR SeMaKiN KeTaT


hari ni, macamana ntah buleh tergerak ati nak browse innity..klik sane, klik sini last2 fy end up kat innity site requirement..mata fy bulat membaca satu2 syarat dia..cepat btol da update..masa fy daftar bulan june haritu, laen kot..xdekla sedasat ni...tgk ye syarat dia..

october 2010:
  • Website mesti mempunyai minimum 100,000 pageview perbulan
  • Website mesti mempunyai minimum 20,000 pengunjung unik per bulan
june 2010:
  • Website mesti mempunyai minimum 30,000 pageview perbulan
  • Website mesti mempunyai minimum 6,000 pengunjung unik per bulan
korang buleh nampak x perbezaan jumlah y sangat2 ketara 2? bukan sikit naiknya, tapi berkali-kali ganda..makin ketat plak syarat innity ni..nasibla fy da lama apply..mesti korang tertanya-tanya, best ke innity ni berbanding nuff? jawapan dia, buleh tahan la best sebab pendapatan dia agak lumayan..tiap2 hari boleh tengok update duit y terkumpul..

kalau perasan, fy jarang-jarang letak iklan innity kat blog sbb bila letak innity, nuffnang secara automatiknya bertukar ordinary...means status geli2 akan hilang la..fy letak innity bila ads dia byk je..kira2 bila ada lebih dr 4 ads tgh berjalan dgn innity..innity memang bgtau berapa byk ads y tengah jalan..so senangla nak tau..paling banyak fy dapat dalam 1 hari dgn innity ada la RM 22.17..xbyk mne pon kalau nk dibanding dgn otai2 innity..tp buleh la..

kalau seminggu mantain jumlah y sama untuk setiap hari, korang bayangkanla brape da dapat kumpul untul 1 minggu? nak dibandingkan dengan nuff, agak slow tp senang nak mantain earning kalau ada geli2..fy xpenah cash out lg innity..fy ada target utk innity..dpt je jumlah 2 baru cash out..yeay..!! sekarang ni, ada sape2 x terasa nak join innity? lai lai..hehehe

KLIK UNTUK BACA

12 comments :

  1. terpaksa melupakan innity.. adoi.. baru plan nak curang ngan nuff.. huhu

    ReplyDelete
  2. mcm best je, hehe. tp mcm x mampu je nk ade innity, huhu

    ReplyDelete
  3. huishh..kene byak visitor ar kalo cm tuh..huhu

    ReplyDelete
  4. waaaaa...agak demamd..keh2 kalo awek da bleh cari len ni...kih3.

    ReplyDelete
  5. waaa..wah wahh..ewah2..emm klu innity kne krje lbh kras..bkn snng nk dpt jmlh visitor y bnyk cmtu..tp..bole punye..guhu

    ReplyDelete
  6. mak ai .cam susah je nk capai . :O

    ReplyDelete
  7. wah.
    beruntung la yang dapat pakai innity.
    bagus2 =)

    ReplyDelete
  8. hoo tidak ..angah tetap capikan misi angah hehehe

    ReplyDelete
  9. sorry, macam mana kite nak tahu bape pageview kite per bulan? hekhek. ada cara nak naikkan pageview tu ke?

    ReplyDelete
  10. Oh.... My... GOD...!1!!!!!

    It's hard for me to read syarat2 nak daftar inity. pengen tapi lum dapet kesampaian euihhh

    ade sarankeh???

    ReplyDelete
  11. Baru jer nak daftar tadi tiba2 terperanjat tengok sebab dia nak 40,000 unique visitor, adoish

    ReplyDelete
  12. @Putera Nazran tula..nasib la fy da dftar awal2..hehehe..

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)