Tuesday, October 12, 2010

CeRiTa SeLePaS 1 TaHuN..

hari sabtu lepas, bersamaan dengan 9 aktober 2010, merupakan hari terbaek untuk fy sepanjang bulan ni.untuk pengetahuan korang, hari tersebut merupakan hari konvokesyen ump y ke-5 dan da tentu-tentula berlangsung kat ump..walaupun bukan fy y convo, tapi fy memang happy sangat2..nak tau kenapa? sebab time nila fy dapat kumpul dengan kawan2 fy..

ada antara kawan-kawan fy, lepas diploma terus bekerja..tingalkan fy kat ump ni..nasibla ada yun, xdekla fy sunyi sangat..kali terakhir kitaorg berkumpul adalah time kitaorang convo tahun lepas..setelah ditolak and ditambah, memang nak setahun jugakla kitaorang xjumpa..ada fy wat entry pasal convo kitaorg tahun lepas..kalau nak baca buleh klik sini..

tahun ni, bob, rani and bad y convo..so kawan2 y laen pun turun sama untuk suport orang2 y convo ni..sape kawan2 fy y laen 2? ada maro, ahred and sapik..sayang betul abe, tika and umi xleh join..kalau x mesti lagi best...fy xnak cerita banyak2 lagi..sebelum 2 fy nak wish tahniah kepada mereka-mereka y convo..diiktiraf jugak korang kn? hahaha..ok, jom tgk pic2 ni...


perasaan fy bila jumpa diaorang memang payah nak cerita..masing-masing da kawan baek sejak diploma lagi..jadi rapat 2 memangla amik masa..spend time ngn diaorg memang seronok..masing-masing buleh dikatakan tiga suku..mne nak cari kawan2 mcm ni da..

kalau ingat, fy practical diploma dgn ahred and marola dulu (klik sini pula)..so fy sangat2 la bahagia and sentosa je rasa..walaupon masing-masing da ada life sendiri, and ada y ada keje, tapi fy rasa xbanyak pon y berubah..masing-masing tetap fun macam dulu..harap-harap persahabatan kita semua akan kekal sampai bila2...i really2 mish u guys!!!


6 comments :

  1. wah study kat ump , dekatlah kita :) saya uniten..

    ReplyDelete
  2. weh, aku rindu kawan2 universiti..3 tahun hidup bersama.. last2 semua berpecah ikut haluan masing2, bina kerjaya masing2. rindu gila weh!

    pehal pulak aku jerit2 kat sini? sory emosi menyerang

    ReplyDelete
  3. cerita dua tahun lepas xdop kew''

    hehek's

    ReplyDelete
  4. bestnye konvo..bila dpt konvo lagi ni..hukhukhuk...

    ReplyDelete
  5. salam cheqppjoz..
    wah...best tgk korang konvo...terase nak sambung blaja lak..huhu

    ReplyDelete
  6. masa study la kenangan paling best hehe

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)