Sunday, September 26, 2010

MaSa UnTuK BuKa RuMaH...

alhamdulillah..semalam, untuk julung2 kalinya dapat jugak buat makan-makan untuk kawan-kawan sekelas fy..ni la 1st time dalam hidup fy, fy pangil kawan2 datang rumah..sebelum ni bukan xda keinginan, ada tu memang ada tapi atas faktor lokasi rumah y fy rasa macam jauh ke pedalaman, fy batalkan aje hasrat 2..

tapi tahun ni, sebabkan kebanyakan kitaorang da duduk dekat pekan, xdekla fy rasa jauh sangat dari rumah..fy pon jempotla diaorang datang..lebih kurang pkul 1.30 rombongan budak perempuan smpai..geng2 budak laki pergi rumah wong dulu..dia xjempot girls g rumah dia..malu katanya..last2 dekat pukul 3 budak laki sampai rumah..

so, nila sedikit sebanyaj gambar pada hari semalam..teruja nak share dekat blog..hehe..sorry ye kalau ada y terkurang..fy xpandai nak budget makanan untuk 22 orang..hehe..selamat hari raya semua..ampun maaf dipinta..=]

3 comments :

  1. aik,cheqppjoy pesal kwn pompuan sekerat je?

    ReplyDelete
  2. Uruchimaru @ kf: bdk perempuan ada 10 org lebih krg..ramai y balik umah n xdpt dtg..2 y tingal 4 org je 2..hehe

    ReplyDelete
  3. hohoho.. ada open house.. siap ada sate lagi.. mmg best la..

    **dah ada watermark baru yer.. hihi =P

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)