Tuesday, September 7, 2010

Award FroM TieFaZaTie

yeay..da lama kot tak dapat award..tup tup mlm ni fy dapat award plak..award ni sgt comel n y plg best award ni award aidilfitri..alhamdulillah, ada lagi org ingat kt fy ni..huhu..award ni fy dapat dr tiefazatie...thnx dear...laen kali ley bg lagi..hehe..so inila dia award tersebut..=]


Puasa penuh tak taun nie?
hahaha...awal2 lagi da kantoi..=p

Kalo saya mintak maaf, awak sudi maafkan??
xde salah xpayah mintak maaf kot..
tp kalau ada, InsyaAllah fy maafkan...

Kampung kat mana?
kg kt taiping..tahun ni xry sane pula..
nsib da balik kg mngu lepas..


Awak rasa blog saya ni comel tak? kasi sebab sikit
mesti la comel..pd fy, kalu ada je kaler pink pon da ckop..
terus dapat title blog chumil..hehe..


Awak nak tag org, tag aje laa T____T

orang2 y fy tag adalah org2 y dapat message dr fy

y mengatakan

"tahniah!! anda kene tag"

sape dapat dia kene ok?
antaranya y sgt2 bertuah adalah

9 comments :

  1. cumeiii nye award tuh:)
    xdapat pun:(

    ReplyDelete
  2. thn ni raye kat ne klu bkn di taiping?
    *tnye sprti mahu dtg nk raye plak =)

    ReplyDelete
  3. Uruchimaru @ kf: ry kt kuantan la..=p

    ReplyDelete
  4. lionteen: hehehe..da lama xbg lionteen kn?

    ReplyDelete
  5. SELAMAT MENYAMBUT HARI LEBARAN...MINNAL AIDIL WAL FAIZIN...:)

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)