Saturday, June 12, 2010

Ranking Alexa cheqppjoy.blogspot.com [ 2813 ]

mlm ni, mse gy wat blogwalking fy ade tjumpe satu blog ni y tunjuk ranking alexa dia...dia pon ada tglkn link alexa utk org2 laen cek ranking blog masing2...n op cos la fy pon sbuk nk klik link 2 jgk..nk jgk la tau ranking CheQpPJoY dlm dunia blogger Malaysia ni...n keputusanye adela seperti di bwah ini..xtau la nk epy ke nk nangis sbb fy xpam sgt pon ranking dia ni..hehehe...


y fy pam, utk kt msia ranking blog fy adala 2813..apekah tndanye 2?kt msia ada brape byk blog ye?fy pon xtau..y ranking alexa satu lg adela 619,464..mcm byk ngt je nombornye...tp 2 ranking pe pon fy xtau..agak2 korg, mcmne nk merumuskn ranking ni?fy maen wat je tp xpam pon ape ke mksdnye ranking alexa ni..harharhar...ni link alexa kalu korg nk cube wat jgk...

8 comments :

  1. Cuba anda cek ranking blog Ben Ashaari ataupun blog redmummy

    Apakah perbezaannya?

    Untuk pengetahuan saudari, semakin rendah kita dapat ranking iaitu nombornya semakin sedikit, maka blog kita makin senang orang lain cari didalam google

    Blog cheqpijoy 619.
    Ayie punya blog 509 bagi alexa punya ranking.. Malaysia punya ayie tak ingat la..

    So, banyakkan beramal..huhuhuhuh

    ReplyDelete
  2. Ery Farieha:hehe..ape y hebat???

    ReplyDelete
  3. A-Y-I-E : wooowww..diaorgnye rank sume dlm 100,000 aje..tp ben ashaari la lg dkt ngn 100,000..kire rank blog fy ni rendah lg la ye?wahaha...lg dasat la nk kne jln2 blog org pas ni..tp tgk diaorg xdek pon jln2 blog org..diaorg wat cmne ye bg rank tingi?

    ReplyDelete
  4. ranking alexa lagi kecik lagi popular... satu ranking dalam dunia and satu ranking kat malaysia... :)

    ReplyDelete
  5. papabear: wahaha..blog cheqppjoy ada dlm ranking dunia!!!

    ReplyDelete
  6. uish...

    hehehe ok tuh 619k, hehe

    actually aq pown x paham dorang kira cne.. tengok makin kecil je number... ahaks~

    keep blgging je... haa nak senang tengok alexa? install je toolbar alexa.. ahaks~

    ReplyDelete
  7. kaizen shinobi: pssstt..sy sdh install..hehehe..

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)