Wednesday, June 23, 2010

CERITA DONGENG Y HURU-HARA

Snow White: Happily ever after la sgt..

Sleeping Beauty: tido mampos, pai tua si putera raja 2 tunggu dia bangun..

Rapunzal: putera y tungu kat bawah menara oversized sampai tercabut-cabut rambut Rapunzal

Princess Jasmin: ni akan berlaku kalu dia hidup dalam tahun 20-an dan jin y bantu sinbad xwujud..

Little Red Riding Hood: on the way nak g umah nenek dia sempat dia tapau McD, makan xbrenti 2 jd gmok 2..

Cinderella: habiskan sisa hidup dia mcm ni bila putera raja xamik port pon psal kasut kaca dia y tertinggal 2..

Beauty and the Beast: ni caranye nk kekal cantik supaya beast maintain sayang dia..

agak-agaknye mane fairytale kesukaan korg? puas ati xkalu cite dia jd mcmni?i guess, there is no such thing as happily ever after..at least, not for me..not for me...

26 comments :

  1. paling ske sleeping beuty...mungkin da minum ubat batuk berbotol2 kot;P hahaa

    ReplyDelete
  2. HafizaH: 2 mmg da KO trus 2..hehe

    ReplyDelete
  3. ahaha gmbar tu kinda scary..mana dpt info ni?

    ReplyDelete
  4. azzah zaina: xdekla..ni bkn info.just for fun..=)

    ReplyDelete
  5. klakarla... sy ske! bagi sy, sy ske smua cte dongeng ni..

    ReplyDelete
  6. OH! ai suka sangat kartun ni! rasa nak geget je lau jmpa dorang!!

    ReplyDelete
  7. Amanda Sabariah Shamsuri: sila pegi Disneyland pas2 gigit la diaorg puas2..hehe

    ReplyDelete
  8. Azie: cite ori or da di edit kn?hehe

    ReplyDelete
  9. AHAHA
    sumpah kelakar.
    tu lahh kadang-kadang dalam fantasi kita lupa pada realiti.
    best entry ni!
    :D

    ReplyDelete
  10. ooo tak sangka gitu gaya kesudahan fairytale tu ye

    ReplyDelete
  11. cemomoi: hehe...2la, diaorg sj je xsiarkn kt tv..keji btol..

    ReplyDelete
  12. hahaha.. best la!!
    windu semua karekter tuh..
    huwaa.. nk tgk blk citer2 tu.. T__T

    ReplyDelete
  13. hahahhaa.....macam munguks daaaa....

    kwang2....cheq pp, sila rajin study eh...(n_n)

    ReplyDelete
  14. @ien_R@z: nk tgk sila bukak youtube ok?

    ReplyDelete
  15. khalidahmacambaguss~O_o: baek..jap lg sy stdy ye...

    ReplyDelete
  16. ahaah~ ok,klaka sgt!!

    mane la cik cqen dpt gmbr ni :P

    ReplyDelete
  17. wah2 rajin ek kamu.. sy tak mau jadi gemuk mcm dlm citerLittle Red Rideing Hood tu.. tk mau mkn bila otw ke mana2 .. ngeri

    ReplyDelete
  18. Mardhiah:thnx..tp rse mcm awk slah org ni..hehe

    ReplyDelete
  19. White Bird: mkn buleh tp kne pandai control..jgn maek taram je..hehe

    ReplyDelete
  20. wondring..ap jd ngan alice in wonderland yee??:)

    ReplyDelete
  21. wah..sangat menakutkan je sume..hee^_^

    ReplyDelete
  22. akiN aMar: xdekla menakotkn sgt..kn kn?

    ReplyDelete
  23. best gila kak!!!

    huhu..mane dapat ni?? nak tau~

    ReplyDelete
  24. Sha-na.Szied: ntahla..surve intenet 2 tjmpe 2..hehe

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)