Friday, May 7, 2010

Di TaG oLeh Cik Yaty...

utk kali ke barape ntah dlm bulan ni fy kne tag lg..hehe..sory korg, post fy skrg sume psal tag..thnx kpd sume org y ingt fy lalu tag fy kn?laen kali tag la lg..i suka tag tau..hehe..utk kali ni, fy di tag skali lg oleh yaty..b4 dis dia ada jgk tag fy tp fy xprasan..so dia agk kecik ati la ngn fy..so kalu ni fy sguh2 wat tau..hehe..thnx yaty sbb sudi bg tag..

tag yang fy kene wat ialah kena select 8th picture FROM MY 8th ALBUM IN PHOTO FOLDER...kirenye fy kene bukak folder pic n pilih album ke 8 n amik gambar y ke-8..so this is it..



pic ni diambil oleh lafsah...mse ni kitaorg ada kem bahasa asing kt Dusun Eco Resort..ni tgh nk lalu kt jambatan gantung y pnjgnye hampir 100m n setinggi 40m..waaa....tatotttnye...

yang ni senarai mereka berlapan yang perlu menjawab tag dr fy


pada yang pernah ditag benda ni abaikan je..pada yang belum..sudi2lah buat
('_')

10 comments :

  1. tq for the tag.tp utang dulu bole tak?berderet lg nak buat...huhu

    ReplyDelete
  2. SyidaMislan: bleh aje..save n smpn sbg draft..next time bleh gune bila xde idea n update ape da..hehehe

    ReplyDelete
  3. +akufobia+: dia kt tepi highway before nk smpai genting sempah..emm..dr kl ke kuantan dusun eco resort 2 kt belah kiri kite..mcm 2la..hehe

    ReplyDelete
  4. huhuh.
    thanks 4 da tag!
    heheh.
    betol laa.
    musim tag skang neh.
    huu

    ReplyDelete
  5. reen_sofee: btol2..pai da xterjawab da fy..hehe

    ReplyDelete
  6. thanks sbb cheqppjoy sudi tag iman.. utang dulu eh..desktop iman rosak la. semua gmbr dalam tu..skrg online pown pakai laptop member..uwaaaa

    ReplyDelete
  7. heheh...FY bukan kecik ati tapi terasa ckit je..anyway TQ sudi jwab my tag..=]

    ReplyDelete
  8. Syahrul Iman: ololo..cianye..xpe lewat kit jnji wat..okies?

    ReplyDelete
  9. Nur Hayaty: fy tau..sorry tau psl tag aritu..ni fy da wat tag ni jgn smpn dlm ati da tau..0-0 k?hehe

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)