Friday, February 3, 2012

Khairul Fahmi, Dahlia Teck putus?


sekarang da start kecoh psal KFCM putus cinta lagi..ura2 mengatakan dia putus dgn dahlia untuk seseorg y bernama Leuniey..patah tumbuh hilang berganti..untungla org top kn..dari ape y fy baca, Leuniey sebenarnya baru je bertunang dgn seseorg but da putus sbb nak kan KFCM tu..xtaula betul ke x cerita ni..layan kan aje pic tunang y dikatakan milik Leuniey ni..sorg cantik sorg top..untungla...Mata Ke Atas, Tangan Ke Dada



sumber: mahsih


9 comments :

  1. sama entri kita. tu la kfcm ni.. non stop bertukar wanita tapi lantak pie dye la kan :) perempuan tu pun jangan la dok tinggal2 tunang kerana nkkan orang popular.. nanti yang dikejar tak dapat, yang dikendong berciciran. ha kan dah kuar peribahasa melayu hehe

    ReplyDelete
  2. mcm2 la apekk ni..lam 10 thn ag ley wat buku sal skandal2 apek..huhu

    ReplyDelete
  3. yg bwh tu kelakar..tgn di dada,mata di atas..mksud tersirat tu haha..

    ReplyDelete
  4. Heh begini pun boleh haih macam2...

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)