Thursday, February 9, 2012

Keputusan Cuti-Cuti Bersama Kotex

masih ingat x korang pada peraduan ni? mengikut T&C, peraduan ini bermula pada 10 Oct - 4 Dec 2011..dan untuk pengetahuan koramg, sehingga ke hari ini keputusan peraduan still xdiumumkan lagi..fy merupakan salah seoarang y mengambil bahagian dalam peraduan ni..hadiah dia berbaloi gitu..


Hadiah:
Hadiah utama: Pakej percutian untuk 2 orang ke London + Paris bernilai RM25,000
Hadiah pertama x 2 setiap minggu: Pakej percutian untuk 2 orang ke Seoul bernilai RM5,500
Hadiah saguhati x 10 setiap minggu: Bagasi kabin beroda
selama beberapa bulan ni jugak fy selalu ushar web kotex untuk mencari jawapan pada persoalan fy, siapa menang? da annouce ke? but sadly bisu je..so, selepas hampir bosan dgn keadaan ni, fy pon tekad untuk anta email pada pihak kotex.


so, inilah dia feedback y fy dapat dari diaorang.


well, sekarang ni da bulan februari kan? means dlm 2-3 minggu lagi resultnye akan direleasekn..i hope this time its for real! dan harap sgt fy menang..dapat g korea pon best jgk..amin..doakan fy ye..di harapkan juga post ini menjawab persoalan mereka2 y join contest ni..Chill!! :)

4 comments :

  1. adiah saguhati dah ada yang dapat..cantik beh pink tu

    ReplyDelete
  2. @Lin Azlina ye? fy google2 xjmpe pon update..untungla ~~~ nak jgk!

    ReplyDelete
  3. err..x penah menang join contest heee~

    ReplyDelete
  4. dah dapat taw sape pemenang tu? tak pon join highlander je lah... bercuti ke CH, singgah di Galeri BiGDee House of Magic Potions Taman Royal Lily, Tanah Rata. satu-satunya galeri microfungus aromaterapi nano di dunia!

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)