Saturday, December 17, 2011

Ariff Alfian Rosli dah masuk dalam Wikipedia!!

sekarang ni tgh meletup-letup cite pasal mamat ni..kalau tgk dekat blog sentiasa ada org upload cite pasal dia..n ptg ni fy sesaja google da siap keluar dekat wikipedia..erk..smpai camtu sekali..rasa2 lepas ni ada kot org buat page Haters Ariff Alfian Rosli..pada sesiapa y still blur2 psal Ariff Alfian Rosli, sila la tgk pic di bawah..





and if nak tau lagi lanjut cite dia sila la klik link ni: 

p/s: hang tuah ckp xkn melayu hilang di dunia...betula kot, xjmpe kat Malaysia tp ada kt Ireland..buang keluarga, buang kawan2, paling penting buang agama sendiri, tuhan sendiri..elok sgt la tu..semoga terbuka pintu taubat utk kau Ariff Alfian Rosli..amin..

10 comments :

  1. Besar dugaan die.. Xtau lagi dugaan kita mcmne kan? Mtk2 jauh.. Nauzubillah. Moga die pulang ke pgkal jln..

    ReplyDelete
  2. meh sini nak membebel gak hehehe...

    hurm,. dunia nak kiamat.... org Msia plak tu huuhhuh

    ReplyDelete
  3. Dunia semakin berada di penghujung..

    ReplyDelete
  4. as-salam..

    tak tau la nak kata apa.. dunia akhir zaman.. sgt simpati dkt family dia.. hurmmm..

    ReplyDelete
  5. cute r die nieee..cam cibaii..

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)