Monday, August 8, 2011

SaDiS: KaSiH SaYanG SeoRanG AbanG

"Hubungan saya dengan Dahlia tidak lebih sebagai seorang abang dengan adik, lebih-lebih lagi dia masih berusia belasan tahun." - Khairul fahmi

berikut adalah gambar rajagopal sedang berjalan-jalan dengan dahlia teck..yelah, kalau abang dengan adik xkanla nak berjalan pegang tangan macam ni kn? bawak adik jalan2 kat universal studio singapura ye..musim cuti sekolah ni..baeknye abg... =) - sy berfikiran positif -

nak tau lebih lanjut: OHBULAN!


cerita kedua merupakan maklumat dan gambar yang diterima BEAUTIFULNARA daripada seorang pembaca yang menggelarkan dirinya Nureen.
khairul fahmi kantoi
nak tau lebih lanjut: BEAUTIFULNARA
name saye nureen,berasal dari Serdang Raya saya bkerja d palace of the golden horses, cube abg nara zoom pic khairul fahmi ni.. seorang perempuan yg mgambil gmbr nye dan di dalam suite hotel palace of the golden horses. nama khairul fahmi ade trcatit dlm guest list on 17 July 2011 mase tuh mmg pasukan malaysia ade mginap d POGH, tp bkn under name individu, name khairul fahmi ade dlm guest list on 17July to, selepas pasukan malaysia menetang arsenal dan tgu mse tuk menetang liverpool. ni bkn cite kosong, tp sye hnye nk reveal ape yg brlaku..saya x brpihak pd sape2.
fy jumpa ni dalam blog beautiful nara..menarik jugak..da terasa diri macam penyiasat plak..huhu..tp, xdek ape kot..mungkin reflection patung ke ape ke..mungkin jgk dia ddk dengan family dia..moral support gitu.. - saya masih lagi berfikiran positif -
macam2 lagi cerita kita bley jumpa dalam internet mengenai khairul fahmi..google je nama dia, bersepah link keluar..pilih je mne nak..percaya atau tak, atas pilihan masing-masing..masa mula2 dulu, fy agak annoyed jugak dengan elia..bukan ape, terlalu excited memaparkan cerita cinta mereka berdua di khalayak umum..but, bila da jadi mcam ni terasa kesian plak..baru je beberapa bulan tunang..da putus kn? mungkin da tersurat, jodoh diaorg xpanjang..kita doakanla y terbaek untuk merek berdua ni..jangan risau elia, u r young n beautiful, insyaallah adalah jodohnye nanti..sabar ye laling :)

opss.lupa pula..good luck khairul fahmi..despite everything u do, u r one good player..keep it up!! player bola sepak ye..sila jgn pikir mendalam sgt..huhu..yeay!! Glory Malaysia... :)

60 comments :

  1. tu baru nama naik sikit tu..kalau dah naik bayk xtaula nak kata pe..heheeheehe

    ReplyDelete
  2. org glmer pts tunang...1 mesia eboh..ce kite yg gitu..tadak sape pon mik pdulik..huhu..doa kn yg bek utk depa udah..kn3

    ReplyDelete
  3. media malaysia dah nak jadi macam media UK, player bola pon leh jadikan gossip.

    bila nakkan trafik semata-mata, susah la.

    takpe, kita berfikiran positif. kita tunggu jawapan dari apek sendiri XD

    ReplyDelete
  4. ooo... dah putus tunang yek dia, kesiannya bekas tunang dia.

    ReplyDelete
  5. tak ada jodoh... moga bekas tunang apek diberi ketabahan..

    ReplyDelete
  6. no komen.hahah.x nak pk negatig.keh keh keh

    ReplyDelete
  7. fuhhhh...macam tu abg n adik lagi...

    budak kecik pun tahu nilai tgk gmbr cmne kan...adoii la..

    ReplyDelete
  8. sama-sama kita berfikiran positif hihi

    ReplyDelete
  9. @Puan tia kalau naek byk jd players ye? kuar dgn adik2 angkat..hehehe

    ReplyDelete
  10. @CiK QiQi kitekn low profile..xsuke glamer2..biar la KF je y glamer sudah..hehe

    ReplyDelete
  11. @sergeant keroro tgh glamer mmg jd bahan, tunggu le da xberapa nk glamer, papai jela..

    ReplyDelete
  12. @Mrsfaizorworld sgt2 kesian..da la tau ptus tunang melalui akhbar je..sadis!

    ReplyDelete
  13. @Green Apple wishing her all d best too..she's a bright girl..she'll be fine ;)

    ReplyDelete
  14. @ILA HonEyBuNNy mgkin dia ingt kite budak2 y boleh di gula-gulakan..huu

    ReplyDelete
  15. @FarHANa aZwA bila da ringkaskn jd KFCM, terus tringat KFC..dugaan puasa ni..

    ReplyDelete
  16. Bab putus tunang ni sangat sensitif pada kita, yang hidup biasa2 ni kalau boleh biar org x tahu tapi bagi mereka yg glamer.... 1 Malaysia mahu dicanang oleh pihak media... lagi glemerlah mereka... hihihihi...

    ReplyDelete
  17. ape nak jadi la khairul fahmi...
    emh3...sabor je lah

    ReplyDelete
  18. errr,macam-macam kan...anggap jela tu family dia,hoho *berfikiran positif gak ^__^

    ReplyDelete
  19. salam..
    ermm..kantoi, biasa lah
    orang hensem kan..beratur
    nak berkawan..

    ReplyDelete
  20. @CETUSAN SEIKHLAS RASA mmg itu y diaorg nk kn? skrg ape lg, hadap la glamer y korg cari tu =p

    ReplyDelete
  21. @meawbgusla neaw..kite sama2 berpikiran positif ;)

    ReplyDelete
  22. dugaan dan cabaran sebelom menikah.ada yang gagal di tengah jalan...

    ReplyDelete
  23. ensem lak tgk kfcm nieh hehehehe..

    ReplyDelete
  24. tu lahhh..ini lah lelaki..
    tapi cool ape..
    hahahahahahahaha
    boleh kawin byk ekeke

    ReplyDelete
  25. satu malaysia dah kenal K.FAHMI....semua sebab kes putus tunan

    ReplyDelete
  26. 'bestnya' jadi orang femes..semua hal peribadi org tahu..huhuhu...

    ReplyDelete
  27. pe nak kate kan..dah xde jdoh tp..dgn gmbar dan kyataan yg dbuat apek mmg xmunasabah huhu^^

    ReplyDelete
  28. dah xda jodoh... tp, kite doa2 mereka bhagia dgn ape yg mereka buat skrg.. ^_^

    ReplyDelete
  29. kesiankan putus tunang..mesti sedih gle..kita berdoa laa yg terbaik untk mereka..semoga bahagia jea sentiasa tempuhi kehidupan..

    ReplyDelete
  30. wpun mengalami kemelut ini,tapi KF still perform jadi goal keeper.

    ReplyDelete
  31. biasa-biasa saja dahlia teck tu
    apapun suka KFCM

    ReplyDelete
  32. memalukan jep! dulu tak ngaku! pastu tetiba kantoi satu-satu! rasakan!

    ReplyDelete
  33. nak abang macam ni jugak..kompem selamat jer kalu lintas jalan kan :)

    ReplyDelete
  34. @el amboi k.el, report dkt suami akak baru tau ;P

    ReplyDelete
  35. @aLyA_syGS tu la psal..walaupun b4 dis mmg da glamer, tp sbb kes putus tunang ni, ke maen hot lg nama dia..

    ReplyDelete
  36. @shida'R 2la, xde mknenye nk tegakkan benang y basah...ngaku je la KFCM ooii..

    ReplyDelete
  37. @syieda_joy semoga elia tabah mnghadapi hari2 mndtg ;)

    ReplyDelete
  38. @Cik tikah mesti dahlia teck suka kn? da pemes da dia..

    ReplyDelete
  39. @Mr PenyuBiru yup, harap dia dapat teruskan dgn cara pemainan dia tu..all d best ;p

    ReplyDelete
  40. @hakimfaridzul tula, da kantoi pic mcm ni, nk kata ape lg?

    ReplyDelete
  41. @haNem kalau ada abg mcm ni, bukan kintas jlan je selamat, lintas landasan kretapi pon ok ;p

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)