Saturday, July 30, 2011

KhaS UnTuK MeReKa Y SeDanG BeRcHeNTa =)

fy sedang dilanda gejala rambang mata ni...tadi dok usahr fb org, fy terjumpa on9 shop y jual baju couple..seriusly, sangat2 la comel + cantik + smart + colorful = nak beli semua..hahaha.. tapi tula, nak beli pon macam xbersebab je..yela, nama pon baju couple..xkn nk pakai sorg2 plak kn? huu.. fy ada amik beberapa contoh y fy suka..mostly kaler putihla, fy pon xtau nape suka sgt t-shirt putih..korang layankan aje ye.. =)













cantikkan? geram je nak beli..tp tula, mcm xberapa nak seswai plak..kang syok sendiri kang ada y menangis guling2 malam kang..oleh itu, fy bercadang nak beli t-shirt y xberapa nak couple..beli sepasang utk fy and adik fy..hehe..kitaorg kan suka nak baju sama..banyak jugak y beli nak sama, sama tp bukan sepasang ye..xcaya cbe tgk kat bawah ni..


baju tu kitaorg beli time pergi Beras Terbakar, P.Langkawi hampir 2 tahun lepas..masa ni, belum jd trend lg..lepas dua bulan macam tu barula fenomena baju sesame street melanda..haha, terasa bangga plak..ok, sebelum fy melalut lebih panjang, dekat bawah ni fy nk tunjuk baju y fy ingt nk beli..rancang jela, jd x jd xtaula..huhu..fy ada letak link fb baju couple ni jgk..fy xtau pon sape owner dia, tp saje la nak share..ok, sila la ushar =p

i love angry bird bery-bery much.... mau y ini buleh?

FB Baju Couple ( Irma Yusoft )

32 comments :

  1. sweetnya baju2 nih nak juga lah huhu^^

    ReplyDelete
  2. alaaa, sweet nyer you dgn your brother hehe :)
    *yang baju angry bird tu awesome! don;t shoot me, i will angry hehe

    ReplyDelete
  3. comey comey hahaha tapi sy single je.. takpe la... pakai duadua lorhh

    ReplyDelete
  4. alaahhhaaiiii...chumel sungguh :) untunglaa ada kasih sayang..bule laa beli bju cmni...


    :)

    ReplyDelete
  5. Eyra jumpa banyak baju Angry Birds kat ECM, tapi mahal sehelai RM29.90. Tak mampu pulak nak beli, huhu.

    ReplyDelete
  6. serius suka dengan warna hijau tu..
    tapi sweet je semua kan..

    ReplyDelete
  7. cantek2 la....ishh...kne cri jgak nih...

    ReplyDelete
  8. comey nye bju couple nie..
    nak jugak la..
    hehehe =P

    ReplyDelete
  9. sweet nyew bju uhh...
    atyn suke lorh..
    ahak..:)

    ReplyDelete
  10. cantiklah baju2 ni..boleh bagi free tak??hik3x..:p

    ReplyDelete
  11. @atynsepet beli la kalau da suka...ley wat ry..hehe

    ReplyDelete
  12. @CheQ PP JoY
    xdep pon irma yusoft tu, mcmne sy nk bli bj ni ?

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)