Thursday, December 2, 2010

TERIMA KASIH CIKGU...

jangan pelik, fy tau hari ni bukan 16 mei, hari sambutan guru memang da lama berlalu..2ngu tahun depan pulak..entry hari ni adalah berkenaan dengan satu award khas y fy dapat dr aisyahhumaira..award tersebut diberi nama "TERIMA KASIH CIKGU".. haaa, kan da sama dengan tajuk entry.. kat bawah ni adalah award tersebut..


agak2 korang kenapa ye dia kasi fy award ni? award ni adalah tanda terima kasih dia pd fy atas tutorial tab menu y fy post last week..alhamdulillah, dia da apply and dapat ikot tutorial 2 dengan baek..so sekarang dia pon da ada tab menu y cantik..lg cantik dari fy..huhu =[

fy pon nak ucap terima kasih sebab bg penghargaan ni utk fy..sebenarnye mommy pinky pon dapat award y sama..means award ni bukan utk fy sorg je tau..tutorial y fy wat 2, fy wat iklas..nak kongsi dengan kawan2 semua..xharap ape2 pon..tapi sebab ada y sudi bagi, terima kasih banyak2..rajin2 la dataang blog fy lagi...InsyaAllah kalau ada perkongsian lagi, fy akan post kan...have fun blogging semua...=]

14 comments :

  1. bagus la anak murid tu..siap bagi award lagi pada cikgu...

    ReplyDelete
  2. kita kene berterima kasih kpd org yg mengajar kita...org yg mengajar tentang sesuatu perkara mmg digelar cikgu..

    akak pom byk2 tq kepada fy..sb tlg akak aritu..akhirnya..star rating utk LR muncul jugak..dulu xde walau ads tu diletakkan..

    "TERIMA KASIH CIKGU"
    p/s: cuma akak xpandai nk buat awards..hhee

    ReplyDelete
  3. hehe wahh fy dh jd ckgu yg baik ehhe

    ReplyDelete
  4. wahh... bertuahnya cikgu coz dpt award... hehe..

    ReplyDelete
  5. @fatin hanani

    kene 2ka la ni..dr cheqppjoy -> cheqguppjoy..hahha

    ReplyDelete
  6. Owang berbudi, kiter berbahasa gitew kan

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)