Sunday, November 28, 2010

SaYa MaHu FoLLoW KaMu...

ape ye aktiviti fy arini? hari ni fy xbuat byk bende kot..just nak selesaikan 1 misi iaitu follow blog y follow fy..hehe..kenapa baru sekarang nank follow? kenape x follow je tiap kali lepas orang follow? sebab dia senang je..sila tengok bawah...

1. orang tingal pesan ckp da follow


follow =


2. fy pon cek dekat follow, tp xde pon?

so, fy akan rasa tertipu and menyampah..untuk elak rasa macam 2, fy biarkan je dulu org follow..so, nnt bila fy rasa rajin, fy akan follow semua org sekali gus..kan senang? so, itula aktiviti fy arini..y da follow fy 2, time kasih banyak2..sabar ye..dalam hari ni jugak fy akan cuba follow..itu pon kalau ada tinggalkan link blog..

untuk kepastian, fy harap semua orang boleh baca tutorial follow ni..takot plak akaun korang xda link blog..mana tau kan? rugi la sebab orang xbleh follow balik..just untuk confirmation..nanti xda la y marah2 sebab orang xfollow balik kn? baca tau..hehe..


p/s: fy da stat follow org y da follow fy..tp minta maaf sebab byk jugak y fy xdpt nk follow sebab dekat account org 2 xda link blog dia..hope dapat baca tutorial kat atas untuk kepastian ok?

48 comments :

  1. miza banyak kali jugak terkena macam ni. inform dekat SB cakap da follow padahal tak. rasa gerammm -.-"

    nak follow biarlah seikhlas hati tak payah memaksa. betul tak fay ?

    ReplyDelete
  2. http://efypinkladies.blogspot.com/2010/11/i-heart-my-readers.html

    saye pon terkena gak.. isk~ cam tertipu je rase.

    ReplyDelete
  3. wah ramainya follower ekekee sabar fy sabar, jgn tension2 ekekee..

    ReplyDelete
  4. hehe...(^_^) sabaq naa..hehe...walaupape pun..thanx fy sudi follow fiqah...

    ReplyDelete
  5. selalu dapat komen,,

    *awak, follow la sy.. nanti sy follow awk balik*

    haha apa salahnya dia follow kita trus? nanti kita follow la balik..keh3

    pening2..sabar jela

    ReplyDelete
  6. belalang pun buat mcm tue...
    himpun bnyk2 pas tu baru g cari balik utk follow...

    tp ade jugak yg xde link blog...itu yg ssh sket nak jejak kasihan balik.

    ReplyDelete
  7. eh ade muke sy laaaa kt pic org yg follow tue..>.<

    ReplyDelete
  8. huh... agak sengal bila jdi cmtu kan? Ish2..

    ReplyDelete
  9. Miza Yusof: betul 2..fy follow kalau org folow fy n blog y fy minat je..hehe..

    ReplyDelete
  10. efyna.pinkladies: follow kamu jgk dear..=]

    ReplyDelete
  11. Zairie Husin: sama la kite..huhu..

    ReplyDelete
  12. padin: hehe..jgnla gitu..malu sy.=p

    ReplyDelete
  13. Fiqah Alias: no la..thnx 2 u sbb sudi follow fy..=]

    ReplyDelete
  14. farsa fira: ye..sebab 2 fy follow semula..kn kn?

    ReplyDelete
  15. NOOR FATIN: y 2 satu hal lagi..ntah hape2, sruh2 org folo dia..nk folo kite, folo jela..huh..

    ReplyDelete
  16. Belalang Hijau: fy setuju..sebab 2 fy ada wat tutorial nk cek link..hehe

    ReplyDelete
  17. Chunk Sengal: da folo kamu jgk..=]

    ReplyDelete
  18. hah baru kena semalam. angin jugak la.. tapi ada yg follow, cuma x tunjuk pic je..

    btw, fy memang bagus sebab follow balik follower fy. ramai tu hehe~

    ReplyDelete
  19. dya adriza: sbb fy pon penah jd blogger baru, so paham la susah senang nk menapak dlm blogging ni..hehe..

    ReplyDelete
  20. ila follow sampai komen2 d cne..hehehe

    ReplyDelete
  21. eh2,btol lah..mereka sgt poyo kate da follow..tp tgk2 x ade pon..huhu...suke aty die la... :)
    tetipu den...

    ReplyDelete
  22. nuR izyan: thnx dear..fy da follow balik da..=]

    ReplyDelete
  23. nuR izyan: ntahnye..tipu je tau..xbaek tau..

    ReplyDelete
  24. biasalah tu.. saya pun slalu terkena.. :)

    ReplyDelete
  25. miza nadia pon macm tu jugak macm kes fy ni cuma dok nk wat n3 tapi xbuat2 ni kes nih diowang nih mybe yng pakai auto bw nk follower bnyak n untung kat diowang ja mang gile2 mnympah nadia orang mcm nih nadia orang macm ni tgk ja nama dia datng terus ja delete hahahha xpayah layan terus terang cakap kuang aja owang macm ni full stop ^__^ geram btol nih nadia haahah

    ReplyDelete
  26. BUNGA: kalau marah pon diaorg bkn nk dgr..ceh...

    ReplyDelete
  27. N@di@: fy xsure plak kalau y gune auto bw 2..xpenah xplore..mesti ada byk g bnde diaorg tipu kn? emm..

    ReplyDelete
  28. salam..hye,,i will follow u..hehe..fllow ye..=)

    ReplyDelete
  29. tapi kadang-kadang dia lambat sikit nak load follower tu..sebab tu bila kita refresh n tengok je takde orang tu..

    ReplyDelete
  30. isk2...ifa pun sllu je kena nie..geram gle..sbb dulu ifa xcek pun terus je folo..n 1 day tgerak hati nie nak cek..dush...tertipu rupanya..sejak tue ifa alert nie..

    n ifa akan folo balik ifa best ifa suka je...hihi..bese la..hak kte kan..hihi

    ReplyDelete
  31. pnah jgak tkena cmni.. tu x tmasuk kes silap tggal link, so x dpt nk singgah blog diorg blk :p

    ReplyDelete
  32. selalu kena mcm tu, kata follow tapi tak nmpk pun. aku tak kisah sebenarnya, tapi masuk shoutbox org nampak id yg sama dengan ayat yg sama geram jugak semua orang dia buat mcm tu.

    tapi sesetengah tu bila orang tu tak letak pic profil diorang, otomatik following profil diorang tersusun paling bawah skali

    ReplyDelete
  33. sis pun kadang2 xfollow balik,
    follow bila ada mood nak tekan butang follow tu, ataupun memang rasa nak jenguk dia sokmo..hehe..tp xde pun list update kat blog..

    anyway, bab2 follower ni, susah nak cakap...takat tinggal msj kat shoutbox, leh copy paste jer..tu kira oke, kalo guna yg style blogwalking tipu, tu lagi naya

    Entry Terkini DJ : Rahsia Sebenar Cikgu Shida

    Jom Join Projek Disember DJ2B - 31 Blogger

    ReplyDelete
  34. kebanyakan perangai blogger:

    1. follow blog kita supaya kita follow blog dia

    2. bila org x follow kita kecewa

    apa makna semua ni? kita ikhlas ke x? klu x ikhlas, ke mana amalan kita? fikir2kan r...

    ReplyDelete
  35. tiefazatie : betul2...fy kalau blog y jenis copy paste info mmg fy mlas nk polo..hehe

    ReplyDelete
  36. caliph shuriken: sebab 2 kne pastilan kn account googlw follower da letak link..ape2 senang kn?

    ReplyDelete
  37. caliph shuriken: sebab 2 kne pastilan kn account googlw follower da letak link..ape2 senang kn?

    ReplyDelete
  38. Sasa Al-Sharif: mcm 2 ea...kene cek balik la ni..sian diaorg..huhu

    ReplyDelete
  39. DaHLia: 2la..org y gune auto bw, kite buatla post mcmne pon diaorg mmg xkn bace..nk marah pon da xlarat...hampeh..

    ReplyDelete
  40. SoutulMujahid: biasanya y mcm 2 blogger baru..tp fy faham je sbb fy pon mcm 2 dulu..nk cari pembaca bukan senang..mintak org folo balik is one of the way..tp kalau org mmg xnk polo xbuleh la nk marah..kn?

    ReplyDelete
  41. SoutulMujahid: biasanya y mcm 2 blogger baru..tp fy faham je sbb fy pon mcm 2 dulu..nk cari pembaca bukan senang..mintak org folo balik is one of the way..tp kalau org mmg xnk polo xbuleh la nk marah..kn?

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)