Sunday, October 3, 2010

My NoT So PerFecT SonG..

fy yakin, setiap orang mesti ada lagu kesukaan..xkisahla lagu sedih ke, rock ke, jiwang ke semua pon orang layan..dan setiap lagu 2, msti ada sebab knape boleh jd lagu kesukaan..kalau orang bercinta, lagi-lagi y tengah hangat masyuk bercinta msti ada lagu tema..tema lagu xlari, cintan cintun..kalau orang tengah frust nongeng, lagu nak mendayu-dayu je..

fy pon macam 2 jugak..fy suka lagu-lagu y ada maksud mendalam..lagu nk jiwang jgk la kan? antara lagu y menyentuh perasaan fy, adalah lagu Taylor Swift y bertajuk "Love Story"..sesetangah orang, dia layan lagu sebab penyanyi cun, music best, lirik best..pada fy, lagu ni laen sikit..fy xnafikan lirik dia memang best, and first time fy dgr lagu ni, meremang bulu roma fy..

lagu 2 betul2 menyentuh perasaan fy..masa 1st time dengar 2, banyak kali fy ulang dengar ..dan setiap kali sampai kat penghujung lagu, menitis jugak air mata ni..fy memang hayati lirik lagu "LOVE STORY"..dari starting lagu 2, banyak y fy rasa sama dengan hidup fy..mungkin 2 y wat fy betul2 tertarik dengan lagu swift y satu ni..fy malas la nak cerita pasal macam mana lagu ni boleh sangkut dengan hidup fy, cukupla fy cakap, fy pernah berharap lagu ni sempurna untuk fy..lagi2 bila dengar part last sekali ni..

I got tired of waiting
Wondering if you were ever coming around
My faith in you is fading
When I met you on the outskirts of town, and I said

Romeo save me I've been feeling so alone
I keep waiting for you but you never come
Is this in my head? I don't know what to think
He knelt to the ground and pulled out a ring

And said, marry me Juliet
You'll never have to be alone
I love you and that's all I really know
I talked to your dad, go pick out a white dress
It's a love story baby just say yes

tinggi betul harapan gf 2 pd bf dia..hampir2 dia give up dengan hubungan cinta diaorang, tapi akhir skali bf dia berjaya buktikan pada gf dia, y dia betul-betul nak dekat girl 2..macam perfect love story kn? betul, lagu ni memang perfect..tapi sayangnye, love story fy xperfect macam lagu ni..and sampai sekarang, setiap kali fy dengar lagu ni, fy akan termenung..my story doesnt ended like that.. noktah!!

7 comments :

  1. SUKE GAK LAGU NI...BEST KAN3...NICE FEELING...

    ReplyDelete
  2. mmg lgu 2 best:)
    kalo dgr elok2 boleh meleleh gakk..:(

    ReplyDelete
  3. ye ke..alhamdulillah..suke dgr cte cm ni..mesti berbunge2 je hati..hehe

    ReplyDelete
  4. angah singgah sini cari kawan i pollow

    jom singgah blog angah kita tukar link

    ReplyDelete
  5. dulu masa awal2 kuar lagu ni trus tkr chanel radio, x maw dgr..ade skali tu trdengar full song, trus cari kt utube download..then, skang ni smue lagu taylor swift besh2..semua lirik die very sincere..try dgr lagu the best day..besh gak..:)

    ReplyDelete
  6. i love dis song..
    suke n minat sgt3 kat taylor swift..

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)