Friday, October 1, 2010

KoRanG TaK TeRinGiN Ke??

di man korang berada sekarang ni? fy harap korang sekarang ada kat dalam bilik tidur..kenapa pulak fy mintak macam 2 ye? alasan dia satu je, sebab fy nak kongsi beberapa picture bilik yang pastinya buat korang teruja..dengan cara susunan y kemas, dekorasi y menarik mesti korang suka nk tengok..lebih-lebih lagi pada remaja-remaja y sukakan warna-warna y ceria dalam bilik..da sedia? hehe..inila dia...








picture-picture ni adalah antara dekorasi bilik y fy rasa menarik..ada banyak lagi contoh- contoh y cantik...kalau korang nak tengok bolehla klik link kat bawah ni..lepas korang da tengok picture-picture ni, cuba korang alihkan pandangan korang ke bilik korang semula..cuba bandingkan sekejap.. camna ye perasaan korang sekarang? hehehe..

16 comments :

  1. pergh
    lawa2 owh
    kalau ak ad blik sndri dan rumah sndri
    nnti ak wat
    hohoho

    ReplyDelete
  2. cntik & kreatif deco bilik2 ni..
    suka 1st pic sbb senang nk capai buku wktu baring2 ^^

    ReplyDelete
  3. yg pepel 2 cun!bile la nk dpt bilik sndiri mcm ni..dok ostel x cuti sem kene kosongkan..huu

    ReplyDelete
  4. kemas dan simple :)
    memaksimumkan ruang yang ada..

    ReplyDelete
  5. waaaaaaaaaaaaaaaaaaa............sgt teringin.. xper la, nti kalo da ade uma sendiri leh laa klu nak decorate sendiri!.. hehe

    ReplyDelete
  6. Pergh.. bilik macam ni. kat rumah saya.. lum ada lagi.. haha..

    ReplyDelete
  7. cantik nyer... minat yg kaler pink tue...=)

    ReplyDelete
  8. waaa... suka nyaa.. lagi2 yg pepel tu.. wiwiwiwiwiiii :)

    ReplyDelete
  9. cantiknya.suka yg kaler hijau..anak2 semua suka hijau..cintakan alam sekitar...he3...

    ReplyDelete
  10. cAntiK LAhh !!!
    *sAmbiL BlInK-bLiNk matA*

    MaNe Nak cAri pEraBot n DeKo Cam tUh eh...?
    iShh...xSabAr nK bEruMah sEndRi...=)

    ReplyDelete
  11. wahh cun.. lagi2 yg kaler pink tu.hehe

    ReplyDelete
  12. cantiknya! very space saving lak tu

    ReplyDelete
  13. Berapa anggaran kos nk buat blik biru kat atas.?

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)