Sunday, October 24, 2010

KaU LaGi LamBaT, NaMPaK TaK KaKi Ni???!!!

apela nasib fy ni..salah fy ke kalau fy selalu punctual? kan sama2 da agree time nak jumpa, but why i always end up waiting for these kind of people? sakitnye hati tuhan jela tau..bukan sekali dua, tapi berkali-kali tau.. bila fy call cakap da on da way tp sbnrnye still kat rumah lagi..xgerak2 lagi.. selaen rasa nak bg orang makan kaki memang ada rasa nak maki orang je..sabar fy sabar..ye fy memang sabar la ni..

nape ye orang macam ni xsedar-sedar lagi...nak wat muka pon da xlarat da..nape payah sangat nak faham? nak cakap pon da malas.. rasa nak muntah da cakap bnde y sama banyak-banyak kali..lagi xbuleh blah kalau bila da sampai wat muka xtau je..perhh..pedih ati betul..silap la ko buat macam 2 kat ak, tobat da lepas ni xde da ak nak jnji-janji dgn orang y perangai y macam ni..buekk...

once is acceptable, twice is enough, i learn my lesson already!!


20 comments :

  1. penantian satu penyiksaan..kan??

    ReplyDelete
  2. kalo slalu sgt mmg tensen kan..rase nak cepuk2 jer..nt bday dia bg jam banyak2 baru die paam kot..hehe

    ReplyDelete
  3. eelok punctual.. kasi ajo sikit orang yang sokmo bermasalah dengan masa ni

    ReplyDelete
  4. selalu gak jadi camnih...jadi kalo aku berjanji, aku cakap setengah jam awal...katakan sebenarnya nak jumpe pukol 9. aku cakap jumpe pukol 830..menjadi gak kadang2..

    ReplyDelete
  5. hahaha..ni kira ngamuk ngn bf la nih

    ReplyDelete
  6. Lain kali kalau berurusan dgn orang macam ni, bagi masa stengah jam jer.. menunggu.

    Lepas tu lu blah.., bila orang tu call jangan bagitau lu dah blah.. cakap jer.. lu sedang sabar menunggu lagi...

    hahaha.. lepas tu baru dia tau langit tinggi ke rendah...

    gua dah banyak kali ajar orang jenis ni... padan muka diorang...

    ReplyDelete
  7. sabar fy... sabar.... heheh pirate dah biasa... hehe

    ReplyDelete
  8. diana: mereka mmg suka menyiksa sy..huhu..

    ReplyDelete
  9. d_LA: jgn harap dia dapat ape2 time besday..hahaha...

    ReplyDelete
  10. cemomoi: ntahnye..kacau kite pnye timing aje..

    ReplyDelete
  11. Miss Q: asyik tunggu org, last2 dpt penat je..

    ReplyDelete
  12. Syafrizal: sy da lepas marah smlm..arini sy cool je..hehek

    ReplyDelete
  13. jenanese: fy, mmg xbleh sbb end up fy y siap pkol 8.30...hahaha

    ReplyDelete
  14. hentakbelipat: sy single n xdek bf mahupun gf..hehek

    ReplyDelete
  15. Isa: xpon, bersiap bila dia da sampai..biar org 2 plak y 2ngu kite..yeay!!

    ReplyDelete
  16. Pirate: sbb da biasa 2ngu org la fy marah sgt ni.. =(

    ReplyDelete
  17. uiihh... klau nina pon tension siott!! huhu... nina tak suka tunggu org...

    ReplyDelete
  18. awat mek marah beno ni? hehe.. tu la namenyer janji melayu.. janji kul 4.. sampai kul 5.30..kui3..

    nota kaki: janji awal skit kot next time

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)