Tuesday, June 15, 2010

Kempen X-ChaNgE BanNer

okay friends, arini fy mau wat satu aktiviti y menarik..memandangkn skrg http://cheqppjoy.blogspot.com/ sudah ada banner y berusia 3 hari, fy mau melancarkn kempen x-change banner ngn blogger2 laen..tujuan fy wat kempen ni adala utk menambah kawan2 blogger n y plg pntg adela utk detect blog2 y aktif...bila da dpt trace blog2 y aktif ni, sngla nk wat blogwalking...btol x?

pntg sgt ke nk cari blogger2 y aktif ni?pd fy pntgla utk budget traffic tiap2 ari..kire ley mantain la brape org ley dpt tiap2 ari ..smbil2 2 dpt promote blog org laen kt blog fy kn?so ape lg? tawaran ini tidak terhad okay..tp akan distop kalu blog fy da mula loading lambat..hehe..harus di ingt2 jgk ye..so sesape y berminat nk xchange banner ley la drop comment..nnt fy pegi cari korg...y laen2 pon ley la promote banner kt sini.. chill!!!







22 comments :

  1. aiyoh..banner? alahai bz nk buat mende tu fy!

    tapi jgn risao tanpe banner kita akn up to date who is xtif entry blog kita view n leave komen !

    ReplyDelete
  2. saye dah tempek banner awak kt belog saye...tapi.....saye tak buat banner belog saye lagi....

    ReplyDelete
  3. blog sy aktif tapi kak pp ade dtg melawat x?:P.ouh blog sy takde banner ke bendera.nanti sy tepek la banner akak ni dekat memane eh:P

    ReplyDelete
  4. meh ifa amik ltak kt blog ifa...jgan lupe ltak kt blog fy lak taw...

    ReplyDelete
  5. Uruchimaru @ kf: bleh jgk mcm 2..tp fy skrg tgh selok ngn banner..hehe..2 smngt je nk xchnge banner..nk xchange link pon bleh..tp kmudianla kot fy wat..=p

    ReplyDelete
  6. PiNkYbLuEbAbY: ye ke?hehe..pyh kot 2..xpe2..nk fy wat la column baru utk xchnge link..cume tgh pk cmne nk susun link y byk2 2..hehe

    ReplyDelete
  7. sizukaDeboss: alamak..kamu wat sy sdih..hehe..2psal akak nk letak banner, nnt nmpk banner awk mnari2 sng akak nk klik..hehe

    ReplyDelete
  8. ♥ifa tasya♥: okek dear..skrg jgk fy pegi blog kamu..

    ReplyDelete
  9. lu ade widgeo kah?
    popup dia telah menyababkan gwa nak rage je hari neyh
    gyahahhahah~

    ReplyDelete
  10. dIng dOng:ok..fy amik kamu pnye banner jgk..

    ReplyDelete
  11. hellioz: hehe..xpamla..knape nk ade widgeo plak?

    ReplyDelete
  12. alahai... aku xde banner... wuuu~

    ReplyDelete
  13. zaza: buleh je kalu nk wat skrg..kn kn?

    ReplyDelete
  14. ok...dah amek banner tuh..tengok sini ye..
    http://kawankawanhp.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. CircuitBreaker: okek..jap g fy dtg..=]

    ReplyDelete
  16. cik pp..or may i call u mira? (^^,)
    salam kenal..
    syuq dah lame berangan nak buat banner..huhu..tapi tertangguh sampai lorni..
    sbb syuq dlm proses nak tambah the 3rd sidebar kat blog to provide room for banner kawan2 syuq..
    xpe syuq polo mira dlu..then nti dah bejaye tambah sidebar, syuq buh banner n roger mira oke *wink*

    ps: kalo xsuke d pggl mira..ckp tau (^^,)

    ReplyDelete
  17. syuQ: hehe..okek je..nnt da wat sound2 la..trus dtg amik banner syuq tau...em, nk pngil mira pon leh, tp bese org pngil fify@fy sbb kakak pon nme mira jgk..=]

    ReplyDelete
  18. kalau fy tak ajak exchange pun kita tetap akan letak banner tu.tapi dah alang2 apa salahnya kita tukar2 kan.
    hihihi

    ReplyDelete
  19. Norhayati Rostam: hehe..2 la dia..thnx ye..fy pon letak banner kamu kt blog fy..=]

    ReplyDelete
  20. alamak somel gile banner u. akak xpandai wat banner tp akan dtg melawat slalu kot sbb blog ni somel hehe.

    ReplyDelete
  21. sis shuhada: akak nk wat banner ke? nnt sy bg akak link..thnx ye..hehe

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)