Friday, June 18, 2010

DJF Closet GiVeaWaY



cheqppjoy mmg jiwa kental nk dapat hadiah..agaknye knape?sbb 9 julai ni besday fy..so mstla nk adiah kn?nk arap org bg gitu je mmg pyh, so kne usaha lebih skit..salah satu caranye dgn join giveaway..so, next giveaway ni di organize oleh djf closet..adiah dia xtau xpe tp xkisahla, sronok kot dot memeriah dan meramaikn peserta giveaway..hehe..dapat tampal banner lg kt blog..meriah 2...

Untuk menyertainya giveaway ni sila
ikuti langkah-langkah ini:

  1. Jadi follower [dah!!!]
  2. Buat satu entry tentang giveaway ini dan masukkan link kami dalam entry tersebut (http://djfcloset.blogspot.com/) [dah!!!]
  3. Letakkan banner "Happy Family Giveaway" ke sidebar blog anda dan link ke entry giveaway ini (http://djfcloset.blogspot.com/2010/06/happy-family-1st-giveaway-by-djf-closet.html) [dah!!!]
  4. Setelah selesai, komen di bawah entry ini dan sertakan nama, email dan link entry yang anda telah buat. [dah!!!]
Tarikh tamat penyertaan: 9 Julai 2010 [besday fy okek??]

org laen marila join utk memeriahkn acara..sila2 la klik link djfcloset..

10 comments :

  1. hahahaha.. gud luck ea fy. hope ade la org bg adiah free.. hihi =P

    ReplyDelete
  2. hype!
    thx for joining

    good luck ;)

    ReplyDelete
  3. ASaDa RyutaRo: tula psal..doa2 kn la..amin..

    ReplyDelete
  4. DJF CloSet: my pleasure..thnx!!

    ReplyDelete
  5. wah, kalo dapat adiah tu, kire adiah utnuk bufday fie sekali la kan.. huhu.. semoga berjaya yea fy.. huhu..

    ReplyDelete
  6. ciEk NiENa: yup..tepat skali niena..awk jgn lpa bg sy adiah tau..sem dpn sy tuntut..hehe

    ReplyDelete
  7. aMoR: mmg bgus!!! [xtau nk komen ape]

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)