Thursday, June 17, 2010

AwaRd FroM MasTuRaH


1. Sila link kpd org yg bg award ni kat kamu.
hamik kau..senang cite ngn pic2 dia fy bg..

Create your  own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!

2. Nyatakan sebab sebab anda suka kaler Pink.
sbb fy rse remaja n feminin ngn kaler pink..
tgk pon da rse epy.. :]

3. Sejak bila suka dgn kaler Pink?
sejak dr dulu lg tp mse skola dlu xtunjuk sbb rse poyo sgt..
skrg ni la bru nk beria..hehe

4. Nyatakan 5 barang paling kamu syg yg b'kaler PINK.
  • Lappy
  • Beg
  • Bilik
  • Perfume
  • Jam
5. Snap picture kamu dgn barang kamu yg kaler Pink itu (1 brg pun cukup, yg penting kaler PINK) *yg ni kalau tak nak buat pun tak pe, no biggie :X

sbbkn mlas nk amik pic fy recycle je la pic ni
tp fy tiada pula di situ..kire halal je la bleh?

6. Tagged kawan kawan kamu yg minat PINK jugak.

16 comments :

  1. heheh~~
    pink gtew~~
    auwww~~
    maceh2~~ :)

    ReplyDelete
  2. hi...slm
    boleh tlg ajar mcm mna nk bikin award?

    ReplyDelete
  3. NaNaJoe: same22..khas utk mereka y pink!!!

    ReplyDelete
  4. aMoR: alamak, fy pon xpnh wat award..tp rse2nye, diaorg cari astu tema, mcm pink award ni, utk org2 y suka pink..pas 2 tagged beberapa org..mcm 2 jela..hehe

    ReplyDelete
  5. Uda: same2..thnx jgk sbb jwab!!!

    ReplyDelete
  6. wah2....suka sgt pink...ngeh3...

    ReplyDelete
  7. HonEyBuNNy: pink - girl power!!! hehe

    ReplyDelete
  8. suke barang pink a lot!!

    alamk jgn mara ceqpjoy.. te gtaw je.. mintak maapp :)

    ReplyDelete
  9. Sha-na.Szied: xpe2..lg ramai suka lg bgus kn?

    ReplyDelete
  10. saye nk jugak...saye pon mina pink...
    uuu....sedihnye... :(

    ReplyDelete
  11. PiNkYbLuEbAbY : ololo cianye..pkay..bg kamu jgk!!

    ReplyDelete
  12. walaweh...siap letak banner...hehe..
    thanks!

    ReplyDelete
  13. niesz: sgt2 somel!! i like gitu..

    ReplyDelete
  14. masturah idrus: wcome..sj promote kit..hehe

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)