Monday, June 14, 2010

AwaRd FroM LyA


Tag & Award dr Lya

1 . Ape kan name belog anda dn kenape anda memilih name itu ?

CheQpPJoY...
cheq : cik
pp : fify
joy : ceria

mudahkn rumus algebra fy?

2 . Apekah Link Belog Anda Sekarang dn Bagaimne boleh timbul idea untok menamakan nyeaa seperti itu ?

http://cheqppjoy.blogspot.com/
sbb ia menggambarkn empunye blog ini..=]

3 . Apekah Method dlam penulisan anda ?

xperlu gune ape2 rumus..tulis je ape y terlintas kt pikiran..
itu sj..mcm kne interview ape je soalan kamu ni..

4 . Pernah terase nak hapuskan belog anda ? Sbbnyeaa ?

xmgkin same skali..kn da tulis, i heart my blog..
hapuskn blog ini, matila fy!!

5 . Pernah Tak Ahli Keluarge Anda Membace belog anda dan ape kate mereka ?

sume org bce, tp diaorg lbih tertarik ngn nuff n ys sy..
katenye, ley jgk wat duit kn??

6 . Ape perasaan anda apebile org lain mengatakan bahawe anda punyee belog ini burok sedangkan masih ade yg mengatakan belog anda chantek ?

xdek plak org ckp mcm tu,
kamu ni buruk sangka btol la..
agak2nye kamu y jeles kn?

7 . Bilekah anda mempunyei belog ?

september 2008, tp mula aktif pd awal 2009..hehe..

8 . Siapakah Orang Pertame Yang Mengetahui Anda Mempunyai Belog ?

en aminul aka abg sy..dia y byk ajar n suport..thnx abg ucuk!!

9 . Ape perasaan anda apebile orang asyex mengatakan tentang belog anda di sekolah ?

sy da lama xpegi skola..sy kn bdk u..hahaha...
statement xmudah...

4 comments :

  1. uik? i'm da 1st?? haha. tq cheqpkoy!

    ReplyDelete
  2. aren: mcm pelik je ejaan nme 2?hehe

    ReplyDelete
  3. wahh!!!thanks fy!!...1st time dpt award ni..cmne nk amek...=P

    ReplyDelete
  4. bone: em copy entry 2, award n tag pas 2 wat entry baru..jawapan fy delete n tulis la jawapan sndri..=]

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)